stolarstvo domino 1Už druhá generácia rodinnej firmy z Tatranskej Kotliny svojimi unikátnymi výrobkami nadväzuje na tamojšie tradície. Okrem toho je známa výrobkami z dreva a živice.

Nekonečná škála výrobkov

Do portfólia spoločnosti patrí množstvo výrobkov. Okrem zrubových obkladov, balkónov, drevených schodíšť a dverí, sú to aj interiérové prvky – komody, stoly, postele, kuchynské linky či hodiny. V niektorých výrobkoch sú použité typické regionálne prvky a vzory, vychádzajúce z tradície goralských majstrov, dokážu však vyrobiť i interiérové prvky podľa najnovších štýlov a trendov.

 

stolarstvo domino 3

 

Vyrábajú z mäkkých i tvrdých drevín, akými sú smrek obyčajný i červený, jaseň, dub či brest. Nezriedka na výrobu použijú i exotické cudzokrajné dreviny. Drevo si starostlivo vyberajú, režú a sušia vo vlastnej prevádzke. Výroba je veľmi precízna.

 

stolarstvo domino 4.JPG.png

 

Používajú najmodernejšie technológie vrátane CNC strojov. Cieľom rodinnej firmy je totiž vyrábať vysoko kvalitné výrobky, a tak potešiť svojich zákazníkov. Portfólio i filozofiu spoločnosti pravidelne prezentujú na výstavách Nábytok a bývanie v Nitre a Coneco v Bratislave.

Viac informácií: www.stolarstvodomino.sk