richard gere NY vila rezidencia predaj 3V roku 1986 si americký herec Richard Gere kúpil pozemok neďaleko mestečka Pound Ridge v štáte New York, na ktorom si nechal postaviť rozľahlé sídlo. Dnes svoj majetok predáva a nechal tak záujemcov nahliadnuť do domu, kde dlhé roky žil.

Na pozemku s rozlohou takmer dvadsať hektárov stojí trojposchodová vila, ale aj štyri ďalšie samostatné rezidencie. V hlavnej vile sa nachádza 19 izieb a 11 kúpeľní. Súčasťou pozemku je priestranný vonkajší vyhrievaný bazén, súkromné jazero s piesočnatou plážou a ostrov, na ktorý sa dá z pozemku doveslovať. Samostatnou časťou areálu sú stajne a zázemie pre kone a v bezprostrednom okolí terény ideálne pre jazdu na koni.

 

richard gere NY vila rezidencia predaj 4

richard gere NY vila rezidencia predaj 5

 

Dom Richarda Gere

Celý pozemok je riešený tak, aby na každom jeho kúsku bolo cítiť atmosféru nerušeného pokoja a možnosti relaxácie. Zeleň a jednotlivé výsadby odhaľujú svoju krásu počas každého ročného obdobia. Zo stromov previsnutých vŕb sa stalo útočisko a priestor pre hry detí i domácich zvieracích miláčikov. Celé prostredie bolo architektonicky i krajinársky riešené s nesmiernym rešpektom a úctou k prírode tak, akoby sem patrilo od dávna. Len málokto by uveril, že len za hodinu jazdy autom sa ocitne v rušnom a pulzujúcom New Yorku.

 

richard gere NY vila rezidencia predaj 7 richard gere NY vila rezidencia predaj 8

 

richard gere NY vila rezidencia predaj 4 richard gere NY vila rezidencia predaj 5

 

richard gere NY vila rezidencia predaj 9 richard gere NY vila rezidencia predaj 6

 

Pripravila: Petra Adamcová
Foto: Ginnel Real Estate