Beautiful young mother sitting on window sill with her cute little daughter looking out of window

 

Spoločnosť Ekosystém so sídlom vo Vrbovom sa zaoberá navrhovaním, riešením a predajom elektrického vykurovania a jednotlivých komponentov na elektrické kúrenie. Pre každý objekt, či už ide o byt, dom, kancelárske jednotky, spoločenské objekty, haly alebo iné priestory vám na mieru pripravia celkový koncept a cenovú ponuku riešenia na kúrenie prostredníctvom elektrickej energie.

 

elektrika kurenie 3

 

Všetky výrobky, ktoré firma Ekosystém ponúka, majú požadovaný európsky certifikát kvality, čoho dôkazom je, že na väčšinu výrobkov je udelená záruka desať rokov. Konkrétne portfólio ponúkaných výrobkov pozostáva z nasledujúcich produktov:

Elektrické a sálavé konvektory sú určené na hlavné kúrenie i prikurovanie v prechodnom období a sú dovážané z Francúzska. Ich regulácia i samotná prevádzka je bezhlučná. Záruka na výrobky je od dvoch do štyroch rokov.

Podlahové kúrenie zahŕňa elektrické rohože, fólie i vodiče. Vďaka nim je možné napríklad temperovať odkvapové žľaby, rozmrazovať strmé zjazdy do garáží, chodníky a schodiská. Na výrobky podlahového kúrenia sa poskytuje záruka desať rokov a životnosť produktov je 50 rokov.

Stropné kúrenie sa realizuje prostredníctvom aplikácie sálavých vykurovacích panelov i fólií. Môžu sa inštalovať aj do nebezpečného prostredia (sklady riedidiel a lakov, umyvárne, kúpeľne). Sú vysoko úsporné, záruka je 2 - 4 roky a životnosť 40 rokov.

Plynové vykurovanie pomocou zásobníkov v miestach, kde nie je zavedený zemný plyn. K dispozícií sú sálavé plynové telesá na zemný plyn, propán - bután, u niektorých s možnosťou regulácie teploty.

Regulačné prvky na umožnenie kompletnej regulácie všetkých spomínaných systémov. Konkrétne ide o bytové termostaty s programom, programovateľné zásuvkové hodiny, denné i týždenné. V ponuke sú aj automatické systémy, ktoré sa aktivujú na základe pohybu osôb, intenzity svetla, času a podobne.

Ak sa chystáte stavať alebo premýšľate nad zmenou systému vykurovania, prečítajte si náš rozhovor o benefitoch kúrenia prostredníctvom elektrickej energie.

Viac informácií: www.kurenie-eko.sk