shutterstock 1480226324

shutterstock 1480226324

Rekonštruujete i zariaďujete nový byt pekne od podlahy? Alebo váš domov len volá po zmene? Vytvoriť si útulný domov stojí veľa času aj peňazí. Na internete si ale ľahko urobíte prehľad o ponuke, možnostiach doručenia a aj cenách v jednotlivých obchodoch.

 

Vyberať nábytok online síce šetrí čas aj peniaze, na druhej strane si ale nemôžete na vybrané kúsky siahnuť ani ich vyskúšať. My sme ale prečítali recenzie internetových obchodov za vás a našli sme nábytok so skvelými hodnoteniami aj cenami. Či už chcete len nový konferenčný stolík, ktorý interiér ozvláštni, alebo túžite po celkom novej obývačke, na Expedo.sk si z pohodlia domova vybavíte celý byt. V ponuke nájdete ako kuchynské linky, tak všetok nábytok do kúpeľne, spálne, obývačky aj detskej izby.

 

Kvalita za dobrú cenu

 

Vytvoriť si útulný domov stojí veľa času aj peňazí. Nakupovanie nábytku online je omnoho lepšie, než vyraziť naslepo do kamennej predajne, stráviť tu celý deň, a nakoniec odísť s prázdnou alebo s bez premýšľania nakúpenými vecami. Naopak na internete si jednoducho urobíte prehľad o ponuke, možnostiach doručenia aj cenách produktov v jednotlivých obchodoch. Hľadáte obchod, v ktorom nájdete kvalitný nábytok, ktorý vás nebude stáť tisíce eur? Nábytok Expedo si vyslúžil kladné recenzie nielen za skvelé ceny, ale aj kvalitu produktov, rýchlosť doručenia alebo komunikáciu.

 

Ušetríte za dopravu

Najmä pri väčších kúskoch je ideálne nechať si produkt priviezť až pred dvere. Za ušetrený čas a námahu ale väčšinou zaplatíte nemalé peniaze, niekde ide o pár desiatok eur, inde sa cena za dopravu môže vyšplhať až na stovky eur. V Expedo, s. r. o. stojí spokojnosť zákazníkov na prvom mieste, na rozdiel od väčšiny obchodov s nábytkom sa nespoliehajú na prepravné firmy, ale pre doručovanie objednávok využívajú vlastnú dopravu, a navyše za ňu nezaplatíte ani korunu. Nielenže tak máte istotu, že váš vysnívaný nábytok príde v nepoškodenom stave, ale predovšetkým výrazne ušetríte.

 

Zdroj obrázku: Photographee.eu / Shutterstock.com