crosswater

 

Či už ste milovníkom tapiet v interiéri alebo nie, trendy na rok 2020 v tapetách vás dostanú. Pôjde o botanické vzory, kovové akcenty, geometrické vzory, a aby toho nebolo málo, tapety sa dostanú do vašej kúpeľne.

 

BB Atoll 18761 D Adv 2019 1920X1152

 

 

Preneste si kúsok botanickej wellness atmosféry do vašej kúpeľne. Rok 2020 bude dobrodružný, pretože tapeta sa bude aplikovať na vašu piatu stenu, len zodvihnite hlavu a vychutnajte si pocit wellness aj vo vašej kúpeľni.

 

 

close up

 

Klasické kvetinové vzory budú aj naďalej obľúbenou voľbou, ale výzvou budú prepracované tapety, ktoré siahajú až do tropickej zóny.

 

woodchip and magnolia parrot talk lush green wallpaper 1572810619

 

Pokiaľ chceme hovoriť o trendoch farieb v roku 2020, tak pôjde o odtiene zelenej doplnenú o všetky zemité farby. Výrazným akcentom, ktorý nechá viac vyniknúť tapetu na strope bude drevo.

 

11 8

 

Ak si myslíte, že geometrické tvary tu už boli, tak tie v roku 2020 budú mať lesklý, strieborný, zlatý až metalický efekt.

 

japandi wallpaper livingroom Aikyo 1

 

 

1textured walls wallpaper harlequin

 

Ak len predsa nie ste zástancami tapiet, na svoje si prídu nájomcovia bytov – pretože tapety sa stávajú produktami, ktoré šetria čas a môžu sa meniť s každým novým nájomníkom. Ak ste ešte nepočuli o achátovej tapete, tak ide o imitáciu mramoru, ktorá je vo svojej podstate jednoduchá a dotvorí celý interiér v chladnej farbe.

 

 

Text: Petra Laclavíková

Foto: Rhombi, Hudsonreed