povrchove upravy s stien m bs dekor interiery toptrendy

 

Potrebujete modernú úpravu Vašich stien?  Skvelé riešenia Vášho interiéru a exteriéru Vám ponúka BS Dekor.  Spoločnosť BS DEKOR s.r.o. sa špecializuje výhradne na dekoratívne úpravy stien imitáciou pohľadového betónu a dekoratívnych úprav stien.

 

Nechajte si poradiť od odborníkov. Pracovníci spoločnosti  sú profesionálmi vo svojej oblasti s dlhoročnými skúsenosťami, školení priamo v zahraničí u výrobcov dekorácií. Partnermi spoločností sú slovenskí, rakúski, českí architekti a dizajnéri, ako aj rôzne štúdia zamerané na architektúru a interiérový design. Samozrejmosťou je práca  s kvalitnými značkovými produktmi popredných talianskych a nemeckých výrobcov.

 

strecha toptrendy

 

podlaha toptrendy

 

 

 

BS Dekor ponúka nespočetné množstvo dekoratívnych úprav stien vhodných do interiéru aj exteriéru,  široké portfólio služieb, dlhoročné skúsenosti svojich pracovníkov, profesionálny prístup  a istotu, že dostanete 100% kvalitu prevedenej práce a materiálov,  s ktorými pracujú.

 

imitácia betónu titulná foto toptrendy

Na výber máte kvalitné dekoratívne omietky, pohľadový betón / imitácia betónu/,  betónové obklady, liate bezšpárové podlahy, podlahy v dizajne betónu,  antické dlažby a obklady, liate betónové podlahy, či maľovanie na stenu.

 

Betónová stierka

Pohľadový betón má v modernej architektúre významnú estetickú funkciu. Môže sa použiť v interiéri aj v exteriéri takmer na každý povrch, pre svoj vzhľad a cenu sa často používa ako náhrada drahého betónu.  Povrchy imitáciou betónu sú takmer totožné s povrchom originálneho pohľadového betónu.  Betónová stierka má aj svoje výhody, medzi ktoré patrí zvýšenie mechanickej odolnosti povrchu, farebná stálosť a nenáročná údržba.

 

 

2D, 3D obklady a dlažby z pohľadového betónu 

Spoločnosť BS DEKOR s.r.o., ako exkluzívny partner produktov VHCT prináša výnimočný produkt betónové obklady VHCT.  Produkty VHCT  sa vyznačujú najvyššou kvalitou a technologické riešenia VHCT. Sú inovačné a zamerané na splnenie očakávaní aj tých najnáročnejších zákazníkov. Vyberte si z 2D a 3D dlažieb a obkladov vo viac ako 32 vzorov. Obklady sú v rôznych štruktúrach, rozmeroch a hrúbkach vhodné aj do exteriéru na odvetrávané fasády. V desiatich betónových odtieňoch vrátane bielej, slonovej kosti, antracitovej až po čiernu.

 

 

betónové bezšpárové podlahy titulná foto toptrendy

 

 

Spoločnosť ponúka bezkonkurenčnú povrchovú úpravu BS FLOOR design. Moderný dizajn, bezkonkurenčná odolnosť, tvrdosť a životnosť, to sú vlastnosti betónovej podlahy spoločnosti BS Dekor. Hladký, bezšpárový jednoliaty a odolný povrch s charakteristickou kresbou vhodne doplní moderný aj klasický interiér. Podlaha je vhodná do miestností so zvýšenou vlhkosťou, kúpeľní a to priamo aj do sprchových kútov či už na podlahu, alebo na stenu. Vybrať si môžete z celej škály farieb a odtieňov.

 

 

betón podlaha 1 toptrendy

 

 

Ako správne ošetrovať pohľadový betón?

Ošetrením pohľadového betónu predĺžite jeho životnosť a dosiahnete nadčasový povrch.  Dôležité je odstrániť hrubé nečistoty a následne jemne mechanicky vyčistiť vibračnou brúskou bez poškodenia povrchu.  Treba  odstrániť prach, piesok, mastnoty a rôzne nečistoty, ktoré tam zostali ako pozostatky stavebnej činnosti. Na záver sa povrch povysáva a impregnuje špeciálnymi impregnáciami, olejmi, alebo lakmi. Ochránený povrch betónu sa tak stáva umývateľný a odolný voči poveternostným vplyvom.

 

 

Dekoratívne omietky - Benátsky štuk

V ponuke nájdete všetko, čo v oblasti úprav stien interiérov a exteriérov dnešná moderná architektúra ponúka - starodávny benátsky štuk, marmorino, marmo antico so vzhľadom starého travertínu, marmo velato so vzhľadom starých omietok, metalické efekty, perlete a veľa ďalších techník a materiálov.  Pohľadový betón  má v modernej architektúre významnú estetickú funkciu.

 

 

foto grand toptrendy

 

 

Antické dlažby a obklady – Palladiana

Krása antiky môže z vášho domova spraviť niečo výnimočné. Mramorové opracované úlomky použiteľné v interiéroch a exteriéroch v prírodných odtieňoch sú vhodné aj na vysoké zaťaženie.

 

Wallpainting  - maľovanie na stenu

Spojenie umenia a moderného dizajnu pre harmonické a estetické bývanie prináša wallpainting - originálne maľovanie stien.  Kreatívne maľovanie môžete využiť v bytoch, domoch, či priestoroch svojej firmy, predajne, alebo do iných priestorov.

 

 

pohľadový betón betónové podlahy 1 Galanta toptrendy

 

Topoľčianky pohľadový betón betónové podlahy toptrendy

 

 

Nechajte sa inšpirovať

Navštívte  showroom v Partizánskom, kde  firma poskytne všetky potrebné informácie k povrchovým úpravám. Budete vidieť reálne na stenách a podlahách imitáciu betónu, 2D a 3D obklady z pohľadového betónu, liatu podlahu, podlahu v dizajne betónu a množstvo vzoriek dekoratívnych úprav stien. Spoločnosť vám môže na mieru vyhotoviť 3D vizualizáciu Vášho interiéru, či exteriéru. Vďaka širokej škále odtieňov, rôznym technikám nanášania a kombinácii materiálov je počet možných výsledkov nekonečný.  

 

dom toptrendy

 

 

Realizujte svoje predstavy do posledného detailu.