bazen xs wonderwerk nerezovy toptrendy sk

 

Uplynulo niekoľko letných sezón a vy s prekvapením zisťujete, že životnosť vášho bazéna sa končí. Príčin môže byť niekoľko. Jednou z najčastejších je výber vyhotovenia z dočasných materiálov. Ak ste sa rozhodli investovať do nového bazéna, je dobré vedieť, prečo by ste sa mali tentokrát rozhodnúť pre bazén z nehrdzavejúcej ocele.

 

bazen m wonderwerk nerezovy toptrendy sk

 

 

Použitie nehrdzavejúcej ocele na výrobu bazénov totiž prináša celý rad výhod. Bazén má vynikajúce hygienické vlastnosti, jeho údržba je jednoduchá a najmä – je zárukou dlhej životnosť bez straty kvality, pretože bazén z nehrdzavejúcej ocele zostáva v perfektnej kondícii počas všetkých ročných období. Odoláva mrazu aj vysokým teplotám. Jeho umiestnenie je možné aj v ťažko prístupných priestoroch. Povrch z tohto ekologicky neškodného materiálu zostáva aj po mnohých rokoch dokonalo hladký a bez zmeny vzhľadu. 

 

 

bazen wonderwerk nerezovy bazen s infinity prelivom toptrendy sk

 

 

Čo však robiť, keď bazén v záhrade stojí a hoci zatiaľ ešte slúži, vám sa zdá, že čosi nie je v poriadku? V prípade poškodenej hydroizolácie alebo prasknutia plastového zvaru, z neho začne unikať voda. A to je najvyšší čas na to, aby ste investovali do opravy. Aj poškodený bazén je možné zmeniť na antikorový. K poruchám bazénov najčastejšie dochádza v dôsledku starnutie materiálu. Plastový bazén môže pôsobením UV žiarenia skrehnúť alebo vyblednúť. V prípade keramických bazénov je najčastejším rizikom odpadávanie dlaždíc. Ak sa však rozhodnete pre antikorový bazén, vyhnete sa všetkým uvedeným nástrahám. A to na poriadne dlhý čas.