NaB 2022 1Domov plný harmónie, priestory pre pocity pohodlia a bezpečia. To sú jedny z nosných myšlienok tohtoročného veľtrhu Nábytok a Bývanie, ktorý sa uskutoční na výstavisku Agrokomplex v Nitre od 26. do 30. apríla 2023.

Známy nitriansky veľtrh každoročne priláka tisícky záujemcov o novinky v oblasti bývania, domu, bytu či záhrady. Aj tento rok ponúkne prierez tým najdôležitejším pre zariadenie útulného, príjemného a funkčného bývania. To všetko pod jednou strechou areálu Agrokomplex, čím odpadáva nutnosť „nákupnej turistiky“ po desiatkach predajní. Veľtrh Nábytok a Bývanie sa opäť uskutoční spolu s obľúbenou kvetinovou výstavou Gardenia.

 

Záver apríla prinesie ďalší ročník veľtrhu Nábytok a Bývanie

 

Hrdý nábytok aj praktická záhrada

Krok za krokom výstavným areálom si tak zariadite jednotlivé miestnosti v dome či byte. Začať môžete u podlahovej krytiny, prejsť na výber sanitárneho vybavenia, vybrať nábytok do obývačky, zvoliť vhodnú sedačku a kuchynskú linku, svietidlá, závesy, koberce a bytové doplnky, ktoré dodajú celkovému vzhľadu ten správny šmrnc! Naozaj na nezaplatenie je možnosť priamo sa porozprávať s odborníkom, ktorý vám poradí s výberom a pomôže nájsť to najlepšie riešenie.

 

Záver apríla prinesie ďalší ročník veľtrhu Nábytok a Bývanie

 

Pod značkou „Hrdý nábytok“ sa predstavia slovenskí výrobcovia nábytku združení vo Zväze spracovateľov dreva, ktorý si aj tento rok pripravil pre návštevníkov súťaž o vecné výhry, pričom hlavnou cenou je zariadenie do dvojizbového bytu.

Súbežne konajúca sa výstava Gardenia ponúka návštevníkom už 25 rokov inšpiráciu, ako si vytvoriť nádherné kvetinové záhony, ako usporiadať záhradu tak, aby bola praktická, poskytovala priestor na pestovanie zeleniny a ovocia, no bola zároveň aj priestorom pre oddych a relax. Okrem veľkého množstva kvetov a drevín majú na výstave zastúpenie aj grily, skleníky, altánky, záhradné domčeky, bazény, vírivky a ďalšie záhradné príslušenstvo. Rady na nezaplatenie vám poskytnú odborníci na pestovanie kaktusov, exotických rastlín, kvetín, drevín či skalničiek.

 

Záver apríla prinesie ďalší ročník veľtrhu Nábytok a Bývanie

 

Odborný program

Súčasná energetická situácia zvýrazňuje potrebu využívania nových energetických systémov, ako sú tepelné čerpadlá, klimatizácie, fotovoltaika a i. Na uvedenú problematiku nadviaže aj odborný program témami: „Premeny bývania v nadväznosti na život človeka“ a „Ako realizácia programu obnovy budov v čase energetickej krízy zmení interiér a exteriér bývania“.

 

Záver apríla prinesie ďalší ročník veľtrhu Nábytok a Bývanie

 

Svoj priestor na veľtrhu dostane aj Slovenské centrum dizajnu, ktoré bude verejnosti opäť prezentovať práce študentov vysokých škôl zameraných na výučbu dizajnu. Tohtoročnou témou je „Dizajn v kontexte krízy - Humanita v dizajne“.

Rokmi a kvalitou overený medzinárodný veľtrh Nábytok a Bývanie vám spolu s výstavou Gardenia 26. – 30. apríla 2023 prinesie množstvo inšpirácie ako si vkusne zariadiť dom, byt aj záhradu.