for arch letnany 7Jesenný veľtrh nábytku FOR INTERIOR 2022 prebieha práve v týchto dňoch v areáli výstaviska na pražských Letňanoch. Od 20. do 24. septembra sa v PVA EXPO aréne predstavia výrobcovia i dodávatelia značiek z odboru nábytkového a bytového dizajnu. Vzhliadnuť bude možné kompletné portfólio noviniek, trendov a produktov, ktorými je možné skrášliť si svoje obydlie.

Naše vydavateľstvo MEDIA/ST sa vďaka svojmu zameraniu a vydávaniu periodík a webových stránok zameraných na dizajn, ekológiu i architektúru na veľtrhu samozrejme zúčastňuje.

Aké farebné trendy budú IN?

Prinesieme vám informácie, aké farby a materiály sú momentálne trendové. Aké typy sedacích súprav sú estetické, pohodlné, ale zároveň aj vhodné pre zdravie. Zaujímať nás budú kvalitné postele pre dobrý spánok, ergonomický nábytok pre prácu z domu, netradičné vybavenie študentských i detských izieb, ale aj trendy a nápady na zariadenie kuchyne.

 

for arch letnany 4

 

Pre laikov i profesionálov z odboru

Ako sa vyjadrila riaditeľka veľtrhu FOR INTERIOR Věra Špáňová, „veletrh nabídne široké portfolio kvalitního tuzemského i zahraničního zboží, ale také unikátní možnost bezplatně se poradit s odborníky napříč obory o nejvhodnějších úpravách a vylepšeních interiéru. Na veletrhu bude možné zúčastnit se také mnoha zajímavých akcí v rámci doprovodného programu v INTERIOR CAFÉ ve Vstupní hale I. Jeho organizátoři ve spolupráci s designérkou Ivou Bastlovou mysleli na profesionály z oboru, ale i laické milovníky interiérového designu.“

 

for interior 2021 2 for interior 2021 3

 

Na informácie z veľtrhu sa môžete tešiť už čoskoro na našich webových stránkach i v printových magazínoch vydavateľstva. MEDIA/ST má v Prahe na veľtrhu FOR INTERIOR aj svoj prezentačný stánok, potešíme sa vašej návšteve v hale 5B, časť 2A.

Pripravila: Petra Adamcová
Foto: Marcela Vachová a PVA EXPO PRAHA