for interior design izbaPEREX

Mediálny partner výstavy je MEDIA ST

 

 

Najväčší jesenný veľtrh nábytku, interiéru a bytového designu sa bude konať už onedlho na pražskom výstavisku Letňany. V dňoch 10. - 13. októbra 2019 sa v priestore veletržného  areálu PVA Expo bude prezentovať  viac ako 240 firiem a vystavovateľov.  Mediálnym parterom výstavy FOR INTERIOR  je aj spoločnosť Media ST so svojimi vydávanými titulmi Stavebnícvo a bývanie, Top Trendy v bývaní, Top hoteliérstvo i Ekobývanie.

 

Okrem slovenských a českých firiem svoje produkty predstavia aj firmy z Nemecka, Talianska a Rakúska. Návštevníci z radov odbornej i laickej verejnosti sa tu dozvedia nové trendy z oblasti bývania, stavebníctva v exteriéri i interiéri.

 

for interior design izba

Nábytky i bytové doplnky

Prezrieť si môžu designové, štýlové i starožitné nábytky a bytové doplnky určené pre zariadenie spální, obývačiek, detských izieb, kúpelní, predsiení i kuchýň. Odborníci vo svojich odvetviach dokážu záujemcom poradiť pri riešení a navrhovaní interiérových priestorov. Záhradné nábytky, bazény a potreby na grilovanie sú k dispozícii pre milovníkov letných garden party. Chýbať nebude ani prezentácia domácej techniky a spotrebičov.

for interior kuchyna

Sprievodný program

Súčasťou podujatia je aj bohatý sprievodný program. Prednášky, workshopy a tvorivé dielne sú otvorené pre všetkých záujemcov. Dozvedieť sa môžete informácie o tom, aký by mal byť zdravý spánok, aké sú možnosti využitia farieb v domácnosti i pôsobenie princípov feng shui vrámci celého domu či bytu.

Text: Petra Adamcová

Bližšie informácie: http://forinterior.cz/

Foto: pixabay.com