decodom vr technologia

 

Na začiatku minulého storočia sa predstavy o modernom bývaní líšili od tých, ktoré dnes máme my. Pokrok sa nikdy nezastavil a práve súčasnosť je dôkazom toho, že aj predstavy je možné premieňať na realitu bez dlhšieho čakania

 

decodom vr technologia

Foto: Decodom

 

Počas Nábytku a Bývania sme sa mohli presvedčiť o tom, že budúcnosť je na dosah. S pomocou špeciálnych hi-tech zariadení sa tak môžete stať napríklad aj interiérovým dizajnérom. Práve toto si mohli otestovať návštevníci tohto ročníka veľtrhu. Spoločnosť Decodom totižto predstavila pokrokový systém výberu kuchynského vybavenia vo virtuálnom prostredí.

 

decodom konfigurator

 Foto: Decodom

 

V rámci online aplikácie Konfigurátor farieb, voľne stiahnuteľnej aj z webovej stránky, si môžu záujemcovia v online prostredí vyskúšať ľubovoľnú kombináciu farebných a materiálových prevedení pre jednotlivé kuchynské linky, medzi ktorými nechýba ani kuchynská linka Katy, predstavená takisto na stánku spoločnosti počas veľtrhu Nábytok a Bývanie. Okmre kuchynskej linky je možné meniť tiež dizajn pracovnej dosky, podlahy či dokonca stien. 

 

 

Text: Ján Krajč

Foto: Decodom