ambiente dining PW 051

 

Dizajnové trendy, špičkové kolekcie, inovácie a inšpirácie – to všetko a oveľa viac ponúkne v dňoch 9. – 13. februára 2018 frankfurtské výstavisko, kde prebehne medzinárodný veľtrh Ambiente. Okrem iného bude vidieť aj široké portfólio dizajnového tovaru pre segment ubytovania, stravovania a pohostinstva. Cieľom je podporiť kvalitu a efektivitu celého segmentu, a tým zaistiť udržateľný nárast počtu hostí v reštauračných zariadeniach a hoteloch aj záujem klientov cateringových spoločností.

 

ambiente dining PW 010

 

Pre veľtrh Ambiente sa segment HoReCa v poslednej dobe jednoznačne stáva čím ďalej dôležitejší. Pribúdajúca konkurencia na trhu vytvára potrebu hľadať nové nápady a inšpiráciu, ako svojich klientov osloviť a udržať ich záujem. Kľúčom k úspechu sú nepochybne dynamické a nevšednéinovácie. Okrem štandardného sortimentu tanierov, príborov a váz tak veľtrh ponúkne aj riady na bankety a rauty aj menšie kúsky nábytku. Produktové rady sú v kompletnom cenovom rozsahu – od lifestylového tovaru cez prémiové produkty až po päťhviezdičkový luxus.

 

Veľtrh každoročne prezentuje aj trendy v odvetví pre nadchádzajúcu sezónu. Už tradične prehliadku pripravili odborníci zo štúdia bora.herke.palmisano, ktorí sa zamerali na významné vplyvy v dizajne, umení, architektúre, móde i životnom štýle a pre prehliadku vyberali produkty vystavovateľov veľtrhu Ambiente. V roku 2018 sa prehliadka trendov bude riadiť mottom „Fusion, Link and Connection“ a ponúkne hneď štyri štylizované scenáre.

 

ambiente dining PW 050

 

Navyše v roku 2018 prebehne – už druhýkrát – exkluzívnespoločenské stretnutie výrobcov, projektantov, investorov a konzultantov v segmente HoReCa. Pre účastníkov veľtrhu, ktorí sem prichádzajú so spoločným cieľom posunúť svoje HoReCa projekty na vyššiu a inšpiratívnu úroveň, predstavuje jedinečnú príležitosť zdieľať skúsenosti aj pohľad na vec.

 

Viac informácií nájdete na webových stránkach veľtrhu Ambiente 2018.