hesta okna zvar novinka 1

 

V apríli 2021 spoločnosť HESTA uviedla na trh nové produktové rady PVC okien. Súčasný výrobný program bol rozšírený o rady SMART+ a HARMONY. Zákazník má teraz možnosť voliť dizajnové prvky nielen u prémiových výrobkov, ale aj v skupine ekonomických výrobkov.

 

hesta okna zvar novinka 1

 

Hesta, tradičný výrobca fasádnych okien a dverí z PVC a hliníka, rozšírila ponuku plastových okien. Zákazníci si tak môžu vyberať zo štyroch produktových radov: SMART, SMART+, HARMONY a HARMONY+. Hesta tak rozšírila svoju súčasnú ponuku radov SMART a HARMONY+ o ďalšie dva.

Predtým si volil zákazník podľa svojich finančných možností a ochoty platiť za lepšie tepelno-izolačné vlastnosti fasádnych okien. Táto voľba mu však predurčila aj možnosť ovplyvniť samotný dizajn okenného rámu. To sa teraz mení, investor môže zvoliť kombinácie a kompromisy spojené so vzhľadom okenného rámu i technickými parametrami celého okna ovplyvňujúce tepelný komfort v interiéri.

 

hesta okna zvar novinka 3 hesta okna zvar novinka 2

 

Základný rad SMART ponúka päťkomorové okná so stavebnou hĺbkou 76 mm s dvojitým tesnením a recyklovaným jadrom, profily sú zvárané štandardným zvarom. Počet dekorov je limitovaný. Oproti tomu rad Harmony ponúka okná šesťkomorové so stavebnou hĺbkou 82 mm s trojitým tesnením, jadro je biele bez recyklátu. Počet dekorov rámu je limitovaný rovnako ako v rade SMART, na päť variácií jednostranných fólií (pohľadové fólie na exteriérovú časť okna). Aj tento rad na spojenie profilov používa štandardný zvar.

 

 

hesta okna zvar novinka 4

 

 

Rady SMART+ a HARMONY+ sa odlišujú od základných radov použitím unikátnej technológie V-PERFECT zvaru. Ten garantuje absolútnu presnosť spoja. Zvar je precízny a zároveň pevný. Navyše je veľmi estetický a dobre sa udržiava. Dokonalá tesnosť spoja zlepšuje aj tepelno-izolačné vlastnosti okenného rámu. Technológia V-PERFECT zvaru neobmedzuje ani pri voľbe povrchovej úpravy okenného rámu. Možno tak spracovať materiály od laminátu, cez PVC potiahnuté fóliou až po hliník v kombinácii s PVC. Investor si môže vybrať zo 72 druhov obojstranných fólií. Je teda možnosť výberu farby a dekoru okenného rámu, ktoré potom budú viditeľné ako z exteriéru, tak z interiéru. Možnosti sú takmer nekonečné, záleží na vkuse zákazníka a jeho finančnom rozpočte.

 

 

Spoločnosť Hesta bola založená v roku 1993 a patrí medzi najdlhšie pôsobiacich výrobca okien a dverí na Slovensku. Na trhu presklených plôch budov, okien a dverí sa pohybuje viac ako 28 rokov. Výroba plastových i hliníkových okien a dverí prebieha na najmodernejších strojových zariadeniach od spoločností ELUMATEC, Stürtz, Berchtold a Graf Synergy. Je riadená softvérovým programom Klaes 7.5. Vďaka týmto faktorom bola a je spoločnosť schopná vyrobiť viac ako jeden milión okenných jednotiek. Hesta je držiteľom certifikátu manažérstva kvality ISO 9001: 2000. Výrobky a profilové systémy sú testované a certifikované v skúšobnom ústave TSÚS Bratislava a IFT Rosenheim.

Viac informácií: www.hesta.sk