sliezsky dom hotel tatry dovolenka lorincik 5Miesto, kde je sneh od novembra do apríla, kde zažijete večery bez hluku mesta len pod tatranskou oblohou plnou hviezd. Miesto, kde z wellness vidíte vodopád a prírodná scenéria je taká krásna, až nechcete uveriť, že to nie je tapeta. Miesto, kde ľudia pracujú, lebo ho milujú a je to cítiť na službách. Miesto, kde môžete vidieť kamzíka, ale aj ochutnať gastronómiu, ktorá pohladí oči aj chuťové poháriky.

Takýto luxus nájdete v najvyššie položenom horskom hoteli na Slovensku – na Sliezskom dome. Priamo pod Gerlachovským štítom, pri Velickom plese, v nadmorskej výške 1670 m.n. m.

 

sliezsky dom hotel tatry dovolenka lorincik 5

 

Okolie Sliezskeho domu ponúka počas zimných mesiacov zaujímavé možnosti na športové vyžitie a oddych skupinám až do 80 ľudí. Vysokohorská turistika, sánkovanie, skialpinizmus, snežnice či samotný výstup na Gerlachovský štít sú len malou vzorkou z toho, čo môžete v tomto čarovnom prostredí počas zimy absolvovať. Výstroj k programu vám v hoteli zabezpečia a poradia aj so skvelým programom. Skutočný adrenalín zažijete pri lezení či zlaňovaní vysokohorského terénu pod dohľadom skúsených horských vodcov.

 

sliezsky dom hotel tatry dovolenka lorincik 3 sliezsky dom hotel tatry dovolenka lorincik 2

 

Ak si vyberiete teambuilding na Sliezskom dome, užijete si zážitky, ale aj mentálny relax. Nehrozí vám preplnené stredisko, v zime sa tam totiž nedá dostať ináč ako po vlastných, alebo na zimnej technike. Hostí z Tatranskej Polianky však zvezú napr. na skútri, čo je už samo o sebe zážitkový úvod. Samozrejme, športovo zdatní si môžu vyšliapať trasu s prevýšením 850m do hotela aj na skialpových lyžiach.

 

sliezsky dom hotel tatry dovolenka lorincik 1

 

Počasie sa na horách mení každých päť minút, preto sa teambuilding na Sliezskom dome dá kedykoľvek prispôsobiť aktuálnemu počasiu a požiadavkám. Nedá sa ísť na túru? Zastrieľate si pri hoteli z luku alebo si skúsite aké je to sondovať kamarátov po simulovanej lavíne okolo Velického plesa. Večerný program pripravujú v hoteli ,,na mieru“ hosťom, samozrejmosťou sú pohodlné priestory na prípadné tímové porady s kompletným vybavením.

Viac sa hoteli a jeho službách nájdete: www.sliezskydom.sk. Ak máte otázky, pýtajte sa na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo zavolajte na +421 907 741 897.