nabytok byvanie 1

Po dvojročnej prestávke sa opäť na scénu vracia tradičný medzinárodný veľtrh nábytku a bytových doplnkov.

Veľtrh Nábytok a Bývanie 2022 privíta prvých návštevníkov od stredy 27. apríla a pre milovníkov dizajnu, trendov a architektúry bude mať svoje brány otvorené až do nedele 1. mája.

Pod jednou strechou si tak budú môcť hostia prezrieť, odskúšať i zakúpiť všetky novinky, ktoré sa na trh počas pandemického obdobia dostali.

Všetko čo potrebujete pre zariadenie alebo doplnenie atmosféry vašich príbytkov budú prezentovať tí najlepší výrobcovia a výhradní zástupcovia stoviek obľúbených značiek. Súčasťou výstavy je aj podujatie Gardenia, kde je možné nájsť všetko pre dokonalé, záhrady, verandy, terasy i balkóny.

 

nabytok byvanie 2 maly

 

Naše vydavateľstvo MEDIA ST prichádza každoročne na tento veľtrh, aby sme sledovali všetky novinky a trendy, ktoré na trh nábytku a záhradného dizajnu prichádzajú.

Všetky informácie budeme postupne prezentovať na našich webových stránkach, i v našich printových vydaniach magazínov Ekobývanie, Stavebníctvo a bývanie i Top Trendy v bývaní. Budeme sa tešiť aj na osobnú návštevu vás – našich čitateľov na stánku MEDIA/ST, číslo 1 v pavilóne M3.