patince uvod s

 

Wellness Hotel Patince**** je oázou pokoja a harmónie, kam môžete uniknúť pred stresom okolitého uponáhľaného sveta. Hotel sa nachádza pri najjužnejšej obci Slovenska v kúpeľnom stredisku Patince, na Podunajskej nížine.

 

patince uvod

 

Pre hotelových hostí sú pripravené komfortné dvojlôžkové izby s možnosťou prístelok a detských postielok, ale aj rodinné izby a apartmány. Kapacita hotela je 250 lôžok v 98 izbách. Všetky izby prešli obnovou na jar v roku 2019 a zároveň na všetkých izbách separujeme odpad.

 

patince spalna

 

V hotelovej reštaurácii si hostia môžu pochutnať na vynikajúcich kulinárskych špecialitách, ktoré naši kuchári pripravujú zo surovín dodávaných predovšetkým domácimi a regionálnymi dodávateľmi a producentmi. Ponuka jedál je široká od regionálnych až po zahraničné, vegetariánské, bezlepkové, bezlaktózové, diétne jedlá. Myslíme aj na ľudí so špeciálnymi stravovacími potrebami, pre ktorých naši kuchári pripravia na požiadanie stravu podľa ich potrieb. Ponuku jedál výborne dopĺňa aj široký výber regionálnych a zahraničných vín.

 

patince jedlo

 

Na oživenie dovolenky hotel ponúka rôzne možnosti. Najviac obľúbenou je bazénový svet, ktorý je najväčším zážitkovým krytým bazénom na Slovensku. Termálna voda v bazénovom svete pochádza z prameňa Hévíz, ktorý vyviera z hĺbky 200 m a zohrieva sa na 30-36 ˚C. Vyznačuje sa vysokým obsahom hydrouhličitanov, vápnika, horčíka i síranov a vďaka čomu priaznivo pôsobí na pohybové ústrojenstvo.

 

patince bazen

 

Na relaxáciu slúži aj našich 5 sáun. Úplne sa uvoľniť vedia hostia pod rukami skúsených klasických masérov alebo pravých thajských masérok. O skrášlenie tela sa s radosťou postarajú naše skúsené kozmetičky a pedikérky.

 

patince sauna

 

Hotel ponúka aj viacero športových aktivít. Hostia si môžu zahrať tenis, minigolf, beach volejbal, stolný tenis, petanque, bowling, biliard, šípky. Neďaleko hotela sa nachádza aj cyklotrasa, ktorá patrí medzi najmenej náročné trasy na Slovensku. Preto je ideálna pre cykloturistiku pre starších ale aj rodiny s deťmi.

 

patince bazen velky

 

Objaviť prostredie hotela vedia hostia aj prostredníctvom nordic walkingu buď samostatne alebo prostredníctvom skúsenej inštruktorky. Svoje telo si vedia sformovať aj počas fitness aqaerobiku alebo power jógy.

 

patince cvičenie

 

Ako jediný hotel na Slovensku má Wellness hotel Patince**** aj vlastný prístav a vlastnú výletnú loď. Hostia si vedia vychutnať krásy Dunaja nie len z brehu ale aj z paluby lode.

 

patince pristav

 

Viac informácií: www.wellnesspatince.sk