caravania sro m dovolenka cestovanie netradicnym sposobom kocovny sposob zivota toptrendy

 

Neláka vás leňošenie pri mori a popíjanie obľúbeného drinku na pláži ? Vydajte sa za zážitkami trochu inak.  Netradičný spôsob trávenia dovolenky mimo vychodených koľají ponúka Caravania s r.o. Presvedčte sa o tom, že cestovanie karavanom sa v žiadnom prípade nevylučuje s luxusom.

 

Vonkoncom sa takýto typ prepravy nevylučuje so štýlom. Pozrime sa napríklad na obytné prívesy Eriba či karavány značky Etrusco, ktoré sa v priebehu desaťročí stali ikonickými. V prívese s charakteristickými krivkami a dostatkom vnútorného priestoru sa pohodlne vyspia aj traja ľudia. Eriba si aj po rokoch zachováva svoju nezameniteľnú podobu, takže cesta naprieč svetom bude sprevádzaná spomienkami na epické obrazy slobody.

 

 

caravania dovolenka v karavane etrusco cestovanie toptrendy

 

 

Skúste sa aj vy vrátiť naspäť do polovice minulého storočia, pripomenúť si zájazdy, ktoré absolvovali vaši rodičia na ceste k Balatónu či Čiernemu moru. Vydajte sa na festival v nadštandardne vybavenom karaváne Etrusco s tými, ktorí cítia rovnakú potrebu ujsť od chaosu moderného sveta. Karavan totiž nie je len dopravným prostriedkom. Zostáva večným symbolom kočovného života a možnosti zastaviť kdekoľvek, kde to uznáte za vhodné.

 

caravania dovolenka na kolesach karavany obytne privesy toptrendy

 

 

Modernizovaná verzia nespútaného dobrodružstva neopomína nadštandardný komfort. Okrem veľkej postele nájdete v karavanoch plne vybavenú  mini kuchyňu, v ktorej  je všetko potrebné. Vďaka Caravanii si tieto mobilné domovy nemusíte kupovať nastálo. Takže strach, že ho využijete len párkrát ročne, je zbytočný. Stačí si ho prenajať, užiť si výpravu naprieč horami a pobrežiami Európy a nakoniec ho spokojne vrátiť. Spoločnosť navyše poskytuje zákonné a havarijné poistenie, ktoré platí skutočne pre všetky krajiny Európy. A to najlepšie na záver. Toto poistenie je súčasťou ceny prenájmu.

 

 

caravania dovolenka v karavanoch eriba 530 toptrendy

 

 

Karavany  sú odolné voči zimám, dodržiavajú najvyššie bezpečnostné štandardy a môžu sa pýšiť elegantným interiérom. Inovácie a dôsledný výber vozidiel patria medzi veľké prednosti Caravanie.  Na jej oficiálnej stránke môžete nájsť veľký alebo malý karavan, zakaždým však prémiový karavan. Za každých okolností tu však nájdete návod na to, ako do svojho života vniesť nezabudnuteľné dobrodružstvo. Pohodlný a luxusný byt na kolesách, presne podľa vášho vkusu, nájdete  jedine u Caravanie.

 

 

Vyberte si ten správny model

www.caravania.sk