Zostava najinovatívnejších a najperspektívnejších  súčasných dizajnérov  bude prezentovať  svoju tvorbu v prostredí londýnskeho Bargehouse počas Londýnskeho remeselníckeho týždňa. Na túto udalosť sa môžu tešiť všetky umelecké a dizajnovo - cítiace duše. Kurátorkou výstavy je známa dizajnérka Oxo Tower Wharf. Podujatie je koncipované spolu s projektovými spolupracovníkmi Design - Nation a Future icons, ktorí budú prezentovať všetky  unikátne inštalácie.

 

Design- Nation predstaví nové projekty a produkty popredných tvorcov z celého svojho portfólia vrátane Amy Leigh, Georgea Bossona, Jacqueline Jamesovej, Julie Vernonovej, Lucy Elisabeth, Michelle House a iných tvorcov.

 

margo sembly22 toptrendy

 

vilenaou1 vaza toptrendy.sk

 

Future icons zase predstaví kurátorskú kombináciu nových ručne vyrobených projektov šestnástich interiérových umelcov naprieč keramikou, nábytkom, osvetlením, textilom vrátane Vezzini & Chen, Barnaby Goode, Richard McVetis a iných.  Všade v budove sa budú návštevníci môcť  tešiť na inštalácie a ukážky od remeselníkov, ako sú Fung & Bedford, Helen Yardley, Margo Selby, Sarah Villeneau, Angie Parker. Súčasťou podujatia je aj špeciálna inštalácia obrazovky Davida Pennyho. Jedná sa o projekt pohyblivého obrazu a séria fotografických diel, ktoré boli vytvorené v štúdiu Dovecot Tapestry Studio. Pohlcujúca projekcia sa zameriava na objekt a materiály, ktoré budujú tkáčsky svet a opisujú  činnosť svalov u  človeka vstupujúcich  do činnosti počas tkania.

 

sarahvilenau2 socha toptrendy.sk

 

 

Budúcnosť remesiel bude hostiť aj rozhovory vrátane jednodňového seminára organizovaného Centrom pre výskum keramiky vo Veľkej Británii. Skupinové diskusie a prezentácie budú zamerané na témy ako napríklad Budúcnosť remesla. Návštevníci teda budú mať možnosť zapojiť sa do praktických remeselných workshopov, ktoré budú poskytovať kreatívne zážitky z učenia, napríklad Ako správne vyšívať a tkať. Londýnsky dizajnový týždeň zaujme svojou jedinečnosťou každú umelecky tvorivú dušu, nechajte sa vniesť do jeho tajov.

 

sculpture Sarah22 toptrendy