ceresne itb s development interier vnutri komplexu drevena kuchyna vizualizacia kuchyne toptrendy sk

 

 

Víkend bol pre Dúbravku dôvodom na oslavu. Projekt bytového komplexu Čerešne living dosiahol významný míľnik v podobe ukončenia prvej fázy. Bývanie, ktoré sľubuje blízky kontakt s dúbravským lesoparkom, nezabudnuteľné prostredie pre výchovu detí a dostatok možností pre komunitný život, sprístupnila developerská spoločnosť ITB Development počas piatku a soboty aj pre verejnosť. V rámci dňa otvorených dverí tak mali návštevníci možnosť vidieť všetky obytné priestory, ktoré sú na predaj. 

 

Organizátori si pre návštevníkov pripravili bohatú škálu atrakcií, medzi ktorými sa nachádzali workshopy, ale takisto let teplovzdušným balónom. Aj týmto gestom chceli naznačiť víziu spoločenského diania vnútri rodiacej sa komunity. Vzhľadom na to, že developerskej spoločnosti ITB záleží na tom, aby sa kvalitné bývanie týkalo predovšetkým medziľudských vzťahov, ponúkli organizátori akcie, ktoré viedli k utvoreniu nových susedských vzťahov a nadviazaniu známostí. 

 

 ceresne itb development interier vnutri komplexu drevena kuchyna vizualizacia kuchyne toptrendy sk

 

 

Oslava dokončenia prvej fázy projektu spočíva v prehliadke celkovo 8 bytových blokov, tvoriacich jeden vnútroblok. Jeho špecialitou je netradične poňatý priestor detského ihriska, doplnený o vodnú lagúnu, v ktorej môžu deti tráviť horúce letné dni. Lagúna zároveň bude vybavená fontánou s niekoľkými tryskami a prispeje k utvoreniu priaznivej mikroklímy v medzi budovami. 

 

 

ceresne itb development pohlad na komplex letecky drone zaber toptrendy sk

 

 

Doplnená bude tiež o fitness zónu, v ktorej si na svoje prídu priaznivci crossfitu. Aktívny život však nespočíva len v športových aktivitách. Architekti mysleli na všetky vekové kategórie a tento zámer zohľadnili aj v plánovaní komunitných záhrad či tamojšej materskej školy, ktorá podstatne uľahčí starostlivosť o deti a o to väčšmi upevní priateľstvá medzi rodičmi aj škôlkármi. 

 

 

čerešne itb development toptrendy sk

 

 

Vo svojej druhej výstavbe budú Čerešne pokračovať ponukou nových, až 240 bytov v celkovo šiestich blokoch. Dôraz na susedské vzťahy a dynamiku prúdiacu medzi blokmi bude ďalej potvrdzovať napojeniu na blízku cyklotrasu, prepojenie jednotlivých komunitných záhrad do sústavy dvorov. K autorskému zámeru sa vyjadrili obidvaja architekti v podobnom znení. Povedané slovami architekta Tomáša Šeba z ITB Development, developeri by sa mali snažiť koncipovať projekt tak, aby tým zveľadili mestský život. A to sa v prípade Čerešne living podarilo ešte skôr, ako sa čakalo.