realitydva xs

 

 

Realitná kancelária VB reality s.r.o. je „realitka“ s hlbokými morálnymi zásadami. Pokiaľ sa vám zdá, že ich názov je inšpirovaný niekdajšími predchodcami policajných zložiek, je to tak. Verejná bezpečnosť symbolizuje všetky zásady realitnej kancelárie. Je to totiž „vaša bezpečná realitná kancelária“.

 

 

Pracovníci realitnej kancelárie VB reality sú lojálni a neupúšťajú zo svojich zásad za žiadnych okolností. Znamená to, že v prípade zmluvných vzťahov so zákazníkmi nepoužívajú výhradné zmluvy, ktoré obmedzujú práva vlastníkov nehnuteľností. Výsledkom skúseností je vlastný elektronický párovací systém, založený na porovnávaní nehnuteľností, ktoré majú v portfóliu s našou databázou kupujúcich. Výsledkom je rýchle priradenie danej nehnuteľnosti ku danému kupujúcemu na základe jeho vlastných podmienok.

 

 

realitná kancelária reality vb spišská nová ves

 

 

Funguje to tak, že ak kupujúci má o nejakú nehnuteľnosť záujem a kontaktoval nás kvôli obhliadke, tak pred obhliadkou príde k nám do kancelárie. Tam spoločne vyplňujeme dotazník, kde uvádza všetky svoje podmienky, lokality a predstavy ohľadom svojej vysnenej nehnuteľnosti. Ocitne sa v databáze, ktorá permanentne sleduje našu domovskú stránku a porovnáva jeho podmienky s novo pridanými nehnuteľnosťami. V prípade zhody medzi maklérom a kupujúcim program mailom upozorní na nehnuteľnosť, ktorá vyhovuje požiadavkám daného kupujúceho.

 

 

Vo VB reality je základným úspechom predaja pomoc pri  získaní finančných prostriedkov pre kupujúceho. Práve preto vznikla firma VB majetok, v ktorej sú dlhoroční špecialisti na poskytnutie úveru. Pracuje so všetkými bankovými subjektmi, preto kupujúci má istotu najvýhodnejšieho úveru na trhu. Tým pádom poskytujú komplexnú službu v oblasti realít na vysokej úrovni.

 

 

 

Podpisy kúpnych zmlúv sa odohrávajú v našich priestoroch a sú autorizované našim právnikom. Tieto služby vedia ľuďom poskytnúť v Spišskej Novej Vsi a celom Spiši, Poprade a v Michalovskom okrese.