sunbrella pre záhradu toptrendy xs

Ako zariadiť záhradu, či terasu? Záhradný nábytok musí byť praktický, odolný voči vplyvom počasia, pohodlný, ale aj štýlový. V nasledujúcom článku vám predstavíme trendy, ktoré pomôžu s výberom toho správneho vybavenia. Tým najnovším must have solitérom vašej záhrady by mala byť rozhodne sunbrella. Aké sú jej výhody oproti klasickému slnečníku a o čo vlastne ide? 

 

 

 

sunbrella pre záhradu toptrendy sk

 

 

Ide o technologickú inováciu, ktorá sa používa napríklad pri výrobe jácht. Uplatnenie si našla aj v záhradnom nábytku. Sunbrella je maximálne odolná voči zašpineniu a poškodeniu, neprepustí vodu, kávu ani iné tekutiny, ktoré by váš nábytok mohli znehodnotiť. Táto esteticky

 

sunbrella tienenie zahrada 2018 toptrendy sk

 

 

 

 

Plocha tienená sunbrellou dosahuje v tieni až o -10°C 

 

 

 

sunbrella trendy pre zahradu 2018 toptrendy sk

 

 

Tou najzásadnejšou výhodou v porovnaní s klasickými slnečníkmi je bezpochyby rozloha, ktorú dokáže sunbrella zabrať. S možnosťou mobilného kotvenia ochráni nielen pozemok, ale takisto fasádu budovy a zabráni prehrievaniu interiéru v dôsledku intenzívneho slnečného žiarenia. Plocha tienená sunbrellou dosahuje v tieni až o -10°C viac než okolie, ktoré pred slnkom chránené nie je.