toma flora uvod

 

toma flora uvod

 

Neoddeliteľnou súčasťou našich príbytkov sú rastliny, ktoré blahodárne pôsobia na naše zdravie i zmyslové vnímanie. Nech sa nachádzate kdekoľvek, či už v práci, reštaurácii alebo doma, pohľad na zelenú stenu pôsobí ukľudňujúco a navodzuje pocit pohody a príjemnej atmosféry. Ak sú vaše priestory obmedzené, váš problém vyrieši vertikálna zelená stena, automaticky zavlažovaná.

 

garden breathtaking wall garden design with various house plants on vast hall way with wooden ceiling and glossy floor ideas for awesome green wall for natural living design discover fresh and natural 1

 

Absolútnym trendom sú machové steny a obrazy, vďaka ktorým váš interiér ožije. Každý obraz je individuálnym projektom, vyhotoveným na mieru, presne podľa vašich očakávaní.

 

CWaXASdXIAANjlv 1

 

Ak preferujete klasiku a dávate prednosť zeleni v črepníkoch, na našom trhu si zadovážite rastliny, ktoré sú pestované hydroponicky. Ich substrát neobsahuje zeminu, ale keramzit (keramické kamenivo), ktorý chráni rastliny pred škodcami.

 

cubicoalto 5 5241631b647d73287e

 

Pokiaľ sa neviete rozhodnúť, aký typ rastlín zvoliť a akým spôsobom ich v priestore umiestniť, využite príležitosť a zverte svoje pôsobisko odborníkom, ktorí i z nevýrazného priestoru vytvoria oázu relaxu a pohodlia.

 

e2ff9691235a1b914207089949d48f7d

 

31.1. 2018

text: Anna Kubicová

foto: TOMA FLORA, s.r.o