casino 4518183 960 720 Každopádne, niekedy chcete so svojimi priateľmi spustiť nejakú akciu na prežitie, aby ste si postavili brloh, hodinu nasekali palivové drevo, zbierali kamienky a užívali si život. Len nechcem ísť do Rust alebo do lesa, ale hrať niečo nové. Našťastie máme túto novú. Preto vám dnes povieme o najzaujímavejších nových hrách na prežitie.

Kontaktný Formulár

Toto je hra o prežití a stvorení vo svete fantázie, ktorej dej sa odohráva v roku 2766. Hlavná postava Quinn Hicks ide na planétu, kde z jej hlbín vybuchne prúd neznámej energie, ktorý ohrozuje celú civilizáciu. V hre musíte vyrábať zbrane a nástroje. Prispôsobenie je tiež prítomné. Mimochodom, nové online kasíno ponúka sloty s podobným pozemkom. V hazardných hrách však môžete nielen súťažiť o virtuálne prežitie, ale aj zarobiť peniaze.

Samotný herný svet sa vyznačuje rozmanitosťou flóry a fauny. Vizuálne to vyzerá veľmi pekne. Existujú rôzne postavy s jedinečnými schopnosťami, ako aj základná konštrukcia a systém napájania. K dispozícii sú tiež tri režimy. Prvým je kampaň s jasným účelom. Druhým je dobytie. Čaká vás tu nekonečná hrateľnosť. A posledný režim je spoločný, kde vývojári pridali družstvo. Celkovo to vyzerá zaujímavo.

Ark: Survival Ascended

Pred nami sa zrazu objaví stará Nová Archa, portovaná na Unreal Engine 5. Grafika v hre sa stala ešte realistickejšou vďaka dynamickému globálnemu osvetleniu a sledovaniu lúčov. Môžeme tiež preskúmať ostrovy, vytvoriť si vlastný kmeň, skrotiť a chovať dinosaury, spravovať zásoby potravy a vody, stavať budovy a rozširovať naše hranice. Hra podporuje prístup do všetkých svetov Ark vrátane rôznych doplnkov, čo je pohodlné. Je celkom možné hrať a dokonca sa môžete zabaviť.

Kmeň: Primitívny Staviteľ

Tu začnete svoju cestu cez tajomný ostrov. Dej začína zoznámením sa s maskovaným rodákom a uvedomením si, že ste na nejakom ostrove so sopkou, partiou rôznych mystických kmeňov a tajomnými postavami. Rovnako ako v každej inej hre tohto žánru, musíte použiť prostredie, budovy a materiály na vytvorenie prosperujúcej dediny a poskytnúť svojmu kmeňu bývanie, jedlo a prácu.

Áno, okrem starostlivosti o seba musíte dedinu rozvíjať aj objavovaním nových častí ostrova a budovaním odolnejších budov. Postupujte podľa pokynov starších, plňte úlohy a budete si môcť získať dôveru svojich spoluobčanov a dokonca sa stať vodcom.

Ripout

Poďme sa vzdialiť od obvyklých hier na prežitie so staveniskom a ponoríme sa do hrôzy prežitia. Tu je Ripout. Toto je kooperatívna hororová strieľačka, kde sa musíme prebojovať cez hordy mutantov na opustených vesmírnych lodiach, súčasne zbierať predmety a rozvíjať svoje postavy. Môžete hrať sólo aj v kooperácii.

Čakáte na rôzne úlohy a výskumné lode, rôzne príšery, ktoré sú dokonca schopné zmeniť svoj tvar a stať sa silnejšími absorbovaním iných mutantov. Ale máme im tiež čo ukázať. Môžete napríklad použiť svoje detské Delo založené na biotechnológiách. K dispozícii je aj prispôsobenie zbraní. Hra ponúka krátke dynamické úlohy, z ktorých každá je náhodná úroveň s rôznymi úlohami. 

Predná

Celá akcia hry sa odohráva v postapokalyptickom svete, kde musíme bojovať proti cisárskym silám, pustovníkom, banditom, rebelom. To všetko je kvôli záchrane ľudstva. Môžeme sa spojiť s priateľmi, preskúmať ruiny, nepriateľské územia, vybudovať základne sami a brániť ich pascami. Je tiež možné vytvárať a vylepšovať rôzne vozidlá, ovládať tanky a helikoptéry a používať ich na ničenie nepriateľských pevností. Hra má logické systémy a obvody, ktoré vám umožňujú vytvárať automatizované obranné systémy, napríklad automatické veže.