red ant obalky moderny slovensky dizajn kozene vyrobky

 

 

S myšlienkou obnoviť výrobu sa Marián Štúrik pohrával už dlhšie. Definitívne rozhodnutie však prišlo v roku 2017. Novému výrobnému programu, zameranému na kvalitné módne doplnky udelil značku RED ANT. Prostredníctvom výroby pritom nadväzuje na rodinnú tradíciu svojho starého otca a okrem remeselnej práce zohľadňuje aj nové možnosti, ktoré umožňuje technologický pokrok.

 

 

"Názov našej značky nadväzuje na historické korene výroby kože na našom území. Už v 4.- 5. storočí n. l., sa objavujú prvé zmienky o obyvateľoch sídliacich na území stredného a horného Dunaja; starých Antoch. Prastarý slovanský kmeň Antov bol v minulosti známy dômyselným spracovaním kože a kožiarskych výrobkov. Kožu používali na výrobu svojich nástrojov, zbraní, ale aj ošatenia či módnych doplnkov," vysvetľuje voľbu pre pomenovanie zakladateľ značky.

 

 

red ant cicmany modne doplnky vizikare toptrendy

 

 

Autentický dizajn, ktorý využíva kvalitné, prírodné materiály a výrobné postupy, sú neodmysliteľnou súčasťou každej edície značky. Puzdrá z kože, alebo textilu s vypaľovaným drievkom či dokonca výšivkou, sa vyrábajú klasickým spôsobom. Ručne, v malej dielni v Rimavskej Sobote. Každé z nich vďaka tomu zostáva originálom, ktorý nemožno skopírovať.

 

 

red ant obal na diar garbiarske vyrobky toptrendy

 

 

"Dôraz kladieme na precíznosť a detail. Chceme vytvárať hodnotu, ktorá pretrvá. Vieme, že aj príslušenstvo k mobilným zariadeniam je dnes súčasťou štýlu jeho nositeľa," zdôrazňuje zakladateľ. Aj to je dostatočnou motiváciou na to, aby značka prinášala na trh sériu puzdier a obalov pre smartfóny či tablety vždy v nemennej, akostnej kvalite. Hľadiac na moderné trendy, výroba si zachováva svoje vysoké štandardy a dbá na to, aby vo všetkých výrobkoch bola viditeľná a citeľná ľudská práca. A pokiaľ tvrdíme citeľná, myslíme to doslova. Vôňa prírodných materiálov ako koža či drevo je veľmi charakteristická a dostatočne intenzívna na to, aby sa spájala so spomienkami či dokonca vyvolala radosť. 

 

 

red ant moderne spracovanie koze doplnky styl toptrendy

 

 

No krása výrobkov RED ANT, ako sme naznačili už úvode, nezostáva len pri remesle. Keď sa v roku 2018 zúčastnilo RED ANT prehliadky elektronických zariadení IFA v Berlíne, nezostalo bez povšimnutia. Slovensko totiž reprezentovalo inteligentnými púzdrami s integrovanou technológiou NFC, vďaka ktorej možno priamo do púzdra preniesť svoju elektronickú vizitku. Samozrejmosťou je aj vlastná, vyvinutá aplikácia, ktorá to umožňuje. Tento šikovný detail pritom zabraňuje nežiaducemu odcudzeniu či napomáha ku skorému nájdeniu strateného zariadenia, keďže elektronicky zdieľané údaje dokážete v prípade potreby využiť aj na to, aby ste svoj majetok mohli dohľadať.

 

 

red ant vizitkar garbiarske vyrobky toptrendy

 

 

O tom, že značka má ambíciu rásť, svedčí aj rozširujúce sa portfólio výrobkov. Len v súčasnosti v ňom nájdete púzdra na elektronické zariadenia, obaly na zápisníky či jednoduché peračníky. Každý z obalov si zachováva čistotu kresby kože a jej sfarbenia. Precízne prešitie a lesk sú detaily, ktoré si všimnete po tom, čo chytíte obal do ruky. No tou hlavnou výsadou značky RED ANT je kreatívna interpretácia folklórnych vzorov.

 

 

red ant obalka kozene puzdro toptrendy

 

 

Kým v sérii Čičmany vynikajú vzory na vypaľovanom drievku, séria Folk postupuje do výrazného experimentu s kožou, drievkom a výšivkou. S možnosťou individuálnej úpravy na mieru si každý zákazník môže vytvoriť vlastnú potlač, logo, vzor. Výber farby je samozrejmosťou. Do pozornosti dávame predovšetkým imidžový dizajn púzdra v podobe poštovej obálky a veríme, že takýchto nápaditých detailov bude aj v ďalšej sérii dostatok.

 

 

Nájdite aj vy svoj originálny štýl

redantstyle.com