handsome man women mechanics autoservice posingPracovné oblečenie a ochranné pomôcky sú dôležitým prvkom pre zvýšenie bezpečnosti a komfortu pracovníkov v mnohých odvetviach. Na trhu nájdete rôzne typy pracovných odevov, od klasických montérok až po špeciálne ochranné obleky. Pri ich výbere nerobte kompromisy, obráťte sa na odborníkov. Poradíme vám, kde v Žiline kúpite kvalitné pracovné odevy.

Prémiové pracovné oblečenie, obuv aj ochranné pomôcky

Spoločnosť Ganes je prvý špecializovaný predajca pracovných odevov na Slovensku. Pozrite si ponuku viac ako 15000 produktov od 49 výrobcov. Možno sa vám to bude zdať neuveriteľné, no až 90 % tovaru majú skladom.

V predajni pracovných odevov v Žiline si môžete vyskúšať kvalitné oblečenie, obuv aj ochranné pomôcky najlepších svetových značiek najmä z Nemecka, USA a škandinávskych krajín. Pod jednou strechou nájdete prémiové tradičné značky ako Helly Hansen, Engelbert Strauss, Fjallraven, Mammut, Fristads, Blaklader či Jalas. Medzi značky, ktoré ponúkajú vynikajúce produkty v pomere ceny a kvality, patria napríklad Albatros, Lemaitre, Caterpillar alebo Petzl.

V portfóliu spoločnosti nechýbajú ani české pracovné odevy Cerva, Bennon, Sensor, Ardon a CXS. Pozrite si kompletnú ponuku na www.ganes.sk.

 

predajňa pracovného oblečenia žilina ganes

 

Priamo v predajni alebo e-shope kúpite:

  • pracovné oblečeniemontérky, kraťasy, tričká, mikiny, vesty, bundy, overaly, reflexné odevy, termo oblečenie aj dámske pracovné odevy,
  • obuv – pevné vysoké topánky, čižmy, gumáky, poltopánky aj sandále,
  • ochranné rukavice – celokožené, zváračské, máčané, textilné, jednorazové, chemicky odolné aj odolné voči porezaniu, kombinované,
  • pomôcky na ochranu hlavy – prilby, rozličné typy okuliarov, pomôcky na ochranu dýchacích ciest aj sluchu,
  • doplnky ako kolenačky a bezpečnostné postroje či tašky a batohy.

 

handsome man women mechanics autoservice posing

Klasické modré montérky sú „out“ – vyberte si skutočne pohodlné, odolné a funkčné montérky pre každého v predajni Ganes na Kragujevskej 9.

 

Potrebujete poradiť pri výbere pracovného oblečenia? Využite službu osobného asistenta

Každé odvetvie má špecifické požiadavky na pracovné oblečenie a ochranné pomôcky. Zorientovať sa v ponuke a vybrať vhodné odevy a doplnky môže byť niekedy náročné. Pomôže vám profesionálny osobný asistent. Priamo v predajni alebo online v e-shope nakúpite výhodne ako veľkoobchodný aj koncový zákazník.

workman making ok sign white background

Cíťte sa pri práci bezpečne – všetko pre kompletnú ochranu od hlavy až po končeky prstov nájdete v špecializovanej predajni pracovných odevov na Kragujevskej 9 v Žiline alebo online na www.ganes.sk