Pripravujete pre zamestnancov a ich deti veľkú firemnú akciuV dnešnej rýchlej dobe si čoraz viac ľudí uvedomuje, že dni plynú naozaj rýchlo. Čas s rodinou sa stáva dôležitým prvkom balansu medzi osobným a pracovným životom. Ak vytvoríte svojim zamestnancom priestor na zmysluplne strávený čas s deťmi a kolegami, podporíte vzťahy v rodine aj na pracovisku.

Organizovaním firemnej akcie pre zamestnancov a ich rodiny môžete získať hneď dvakrát. Odmenou bude totiž nielen príjemne strávený čas, detský smiech a podpora vzťahov medzi zamestnancami, ale aj úprimná a organická reklama. Stačí len zvoliť správne darčeky! Prezradíme vám, ktoré reklamné predmety sú praktické a potešia všetky deti aj dospelých.

Tričká s vlastnou potlačou sú vždy správna voľba

Pripravujete pre zamestnancov a ich deti veľkú firemnú akciu

Športové súťaže alebo kreatívne aktivity ocenia menšie aj väčšie deti. Darujte rodinám pohodlné tričká s vlastnou potlačou. Deti si na ne môžu kresliť, pri tímových súťažiach zase farebne odlíšia súperov.

Práve kvalitné oblečenie ako mikiny alebo tričká s vlastnou firemnou potlačou sú skvelý spôsob, ako zaujať. Spokojný zamestnanec si ich rád oblečie vo svojom voľnom čase a prezentuje tak spoločnosť medzi známymi.

Udržateľné darčekové predmety pre deti aj dospelých

Pri výbere darčekov odporúčame okrem dizajnu zohľadniť aj praktické využitie, udržateľnosť a podporu zdravého životného štýlu. Medzi darčekové predmety, ktoré spĺňajú tieto kritéria, zaraďujeme fľašu na vodu, hrnček na horúce nápoje alebo bambusový zápisník. Deti poteší drevená píšťalka alebo bavlnený batoh či taška, ktoré si môžu maľovať podľa vlastnej fantázie.

Udržateľné darčekové predmety pre deti aj dospelých

Nebojte sa zvoliť rovnaké darčekové predmety aj viackrát  – spokojní zamestnanci radi podarujú firemné fľaše na vodu alebo termo hrnčeky ďalej a budú tým šíriť povedomie o vašej spoločnosti.

Naozaj výnimočný darček? Spomienky

V dobe smartfónov je jednoduché urobiť veľké množstvo fotografií. Využite to a pripravte pre svojich zamestnancov zaujímavú foto stenu. Ak navyše použijete originálny firemný #hashtag, ukážete svetu inú tvár vašej spoločnosti.

Naozaj výnimočný darčekSpomienky

Skvelý spôsob, ako darovať spomienky, predstavujú aj profesionálne fotografie. Oslovte fotografa, ktorý zachytí emócie a nezameniteľnú atmosféru akcie. Získate tak materiál na prezentáciu firemnej kultúry aj darček pre zamestnancov – fotografie im môžete neskôr doručiť na praktickom USB kľúči s logom vašej spoločnosti.

Neformálne stretnutie po pracovnej dobe pozitívne ovplyvňuje kvalitu vzťahov na pracovisku. Potešte svojich zamestnancov príjemne stráveným časom a originálnymi darčekmi. Vyberte si darčekové predmety pre deti aj dospelých na www.mpromotion.sk a využite naplno potenciál prezentácie vašej spoločnosti, akú dokáže vytvoriť len spokojný zamestnanec.