maladinovo ubytovanie liptov dovolenka 4Farebnú jeseň máme v plnom prúde, no o chvíľu je tu zima a s ňou aj najobľúbenejší zimný šport – lyžovanie. Či už ste fanúšikom upravených zjazdoviek v lyžiarskom stredisku alebo si to radšej „oddriete“ smerom nahor aj nadol, práve Liptov vám ponúka nespočetne veľa možností.

7 väčších či menších lyžiarskych stredísk, dva vodné parky s termálnou vodou, Nízke a Západné Tatry s možnosťou turistiky či skialpinizmu vám zaručia pestrosť zážitkov počas vašej zimnej dovolenky.

Aktívny oddych v Maladinove

Čoraz obľúbenejšou destináciou na trávenie dovolenky sa stáva apartmánový rezort na brehu Liptovskej Mary, Maladinovo, ktorý je ideálny pre všetkých, ktorí radi spoznávajú nové miesta a chvíle trávia aktívne. Ak sa rozhodnete ísť za lyžovačkou, užijete si výhody odvozu až na svah a zároveň blízkosť mesta a najmä najväčšieho aquaparku na Slovensku, ktorý sa od apartmánov nachádza len pár minút chôdze.

 

maladinovo ubytovanie liptov dovolenka 3

 

Po celodennej lyžovačke, turistike, spoznávaní pamiatok, skitouringu, bežkovaní či skialpinizme, vám určite padnú vhod liečivé pivné kúpele Bernard. Horúci perličkový kúpeľ s chmeľovým extraktom a pivnými kvasnicami prehreje kosti, kĺby, zlepší pleť, vlasy i nechty a zharmonizuje celý váš organizmus. Čerešničkou na torte tejto procedúry je možnosť neobmedzeného pitia piva, ktoré si priamo v pivnej vani čapujete sami.

 

maladinovo ubytovanie liptov dovolenka 1

maladinovo ubytovanie liptov dovolenka 2

 

Top gastronómia

Spokojný žalúdok je jednou z najdôležitejších vecí na dovolenke a v reštaurácii Bernard Pub Maladinovo to veľmi dobre vedia. Za krátku dobu sa stala jednou z najlepšie hodnotených reštaurácií na Liptove a to najmä vďaka svojej špičkovej kuchyni. Napriek tomu, že je to pub, mnoho hostí označilo, že tu nájdete najlepšie halušky na Liptove.

 

maladinovo ubytovanie liptov dovolenka 5

 

Okrem tradičných liptovských špecialít tu však nájdete aj klasické či menej tradičné jedlá a najmä skvelé pivo Bernard. Reštaurácia pre rezort zabezpečuje aj raňajky a večere. A v prípade, že chystáte rodinnú oslavu či firemnú akciu, reštaurácia ponúka aj oddelenú spoločenskú miestnosť s audio-video vybavením.

Wellness a pivné kúpele nesmú chýbať

Wellness centrum so súkromnou vírivkou pod holým nebom a masážami dopĺňa služby rezortu Maladinovo. Personál rezortu sa už teraz teší na všetkých hostí, ktorí si prídu užiť zimnú dovolenku na Liptov, po dvoch zimných sezónach s obmedzeniami.

Viac informácií: www.maladinovo.sk