Janosikov dvor velká uvod ttb

 

Ak sa chcete stretávať, spoznávať, zažívať a zabávať, ste tu správne. Sú pre vás pripravené tri originálne drevenice postavené v insitnom štýle, ktoré sú zútulnené ohňom, vôňou dreva a domácou kuchyňou, v blízkosti Jánošíkovho rodiska – Terchovej, v srdci Národného parku Malá Fatra.

 

Janosikov dvor velká

 

Originálne drevenice v Zázrivej sú ako stvorené pre formálne aj neformálne ubytovanie, akcie, oslavy, svadby, školenia alebo teambuildingy. Ponúkame možnosť ubytovania v samostatných izbách alebo prenájom celých dreveníc. K dispozícii sú samozrejme spoločenské a školiace priestory, ktoré upravíme na mieru. Poskytneme či už výzdobu podľa požiadaviek alebo audio vizuálnu techniku pre plnohodnotné školenie.

Ubytovanie prebieha v tradičných dreveniciach a útulne zariadených izbách, kde každá má vlastné sociálne zariadenie. Kapacita ubytovania je 59 lôžok, ktoré sú rozložené v 3 dreveniciach: U Juraja – 18 lôžok, U Štefana – 18 lôžok, U Aničky – 17 lôžok. V drevenici Anička sú k dispozícii aj dva apartmány so samostatnými vstupmi – dvojlôžkový romantický apartmán a štvorlôžkový rodinný apartmán.

Čaká na vás výborná kuchyňa s bohatou ponukou jedálneho lístka ľudovej i modernej gastronómie. U nás môžete spojiť príjemné s užitočným. Zrelaxujete sa aj vďaka adventure golfu na 18 jamkovom mini ihrisku, či v novo postavenom wellness centre so štyrmi druhmi sáun, vírivou vaňou a bylinkovým a pivným kúpeľom.

V prípade, že by ste si radi v pokoji a bez stresu užili vianočnú atmosféru, sme tu pre vás. Pripravíme vám štedrú večeru so všetkým, čo k tomu patrí. Vy si budete len vychutnávať sviatočnú pohodu v kruhu vašej rodiny a priateľov. V Penzióne Jánošíkov dvor sú všetci vítaní a hýčkaní. Tešíme sa z vašej radosti a spokojnosti.

Viac informácií: www.janosikovdvor.sk
Tel. kontakt: +421 908 803 687 a +421 905 564 236