Screenshot 2

 

Naša redakcia nechýbala na návšteve detskej izby u Dominiky Cibulkovej. Nahliadnite spolu s nami do zákulisia zariaďovania detskej izby krok po kroku od začiatočných návrhov, výberu tapiet až po najmenšie detaily a doplnky. 

 

Vitajte u Dominiky Cibulkovej

 

Redizajn hosťovskej izby

Interiérová dizajnérka Romi Klimeková: „Dominika ma oslovila, keď už čakala malého Jakuba s tým, že v byte nebolo nič, čo by pripomínalo príchod dieťaťa, takže sme urobili komplet redizajn ich bývalej hosťovskej izby,“ prezradila na začiatku. 

Určujúcim prvkom bola v tomto prípade tapeta, ktorá dominuje v celej detskej izbe, ale zároveň nepatrí k rušivým elementom a necháva vyniknúť nábytok a ostatné prvky v miestnosti. Víťazná tapeta určovala štýl a smer, od ktorého sa Romi následne uberala. „Pre mňa je dôležité, aby každý jeden detail zo sebou súvisel,“ dodala s úsmevom. 
Po ukončení tenisovej kariéry mala aj Dominika voľný čas na zariaďovanie interiéru, takže sa aktívne zapájala do výberu doplnkov, nábytku či detského tovaru a všetko komunikovala spoločne so svojou interiérovou dizajnérkou.

 

IMG 9892

 

IMG 0761

 

Funkčnosť detskej izby

Cieľom zariaďovania detskej izby bola nielen vizuálna stránka, ale aj funkčnosť celého interiéru a aby spĺňal potreby Dominiky a malého Jakubka. Najväčšou výzvou pre dizajnérku Romi bolo kojace kreslo, ktoré nezapadalo do predstavy. Nakoniec sa im spoločne podarilo nájsť vhodný kúsok. Dominika a Romi sa zhodli nielen v štýle a dizajne, ale zároveň sa skvele dopĺňali. Výsledkom je dizajnérsky krásna a zároveň funkčná detská izba, ktorá vytvára dokonalý harmonický celok. Nechajte sa inšpirovať!