bytove parfumy.sk Baobab Woman všetky2

 

Rovnako ako veľkolepé baobaby s výhľadom na africké savany, sú aj kolekcie sviečok a difuzérov Baobab známe svojou veľkoleposťou a originálnym dizajnom. Sviečky sú výnimočné nielen svojím vzhľadom a rozmanitými vôňami ale aj príbehom, ktorý sa skrýva za každou jednou z nich.

 

 

baobab collection women sviečka pre ženy

 

 

 

Belgická značka Baobab Collection vznikla v roku 2002 v očarujúcej Tanzánii, v krajine bohatej na intenzívne vône a žiarivé farby. Kolekcie Baobab sú inšpirované vzdialenými miestami a divokou prírodou.

 

 

Značka ostala doteraz verná svojim hodnotám remeselného spracovania a znamenitosti tým, že podporuje európske odborné znalosti a lokálnych remeselníkov. Suroviny sa vyberajú s najväčšou starostlivosťou. Minerálny vosk pochádza z Nemecka, sklo pochádza z Poľska, koža je z Talianska a vône sú vytvárané a zdokonaľované vo francúzskom mestečku Grasse. Všetky vonné sviečky sú navyše ručne liate do skla, ktoré je takisto ručne fúkané remeselným majstrom. A práve tento jedinečný prístup robí z každej jednej sviečky Baobab naozajstný unikát.

 

 

 

bytove parfumy.sk Baobab Woman romantická atmosféra ruže

 

 

 

 

Kolekcia Baobab Woman: Sviečka venovaná ženám

 

 

 

Kolekcie sviečok Baobab v sebe nesú príbehy, ktoré čakajú na objavenie a zmyselný zážitok, ktorý je výsledkom vybraných a  vynikajúcich vôní a zároveň estetického dizajnu. Súčasné zbierky sú inšpirované nielen africkým dedičstvom, ale tiež bežným životom, ktorý žijeme. V súlade s neustále sa meniacimi trendami navrhuje kreatívny tím každý rok dve limitované kolekcie s obmedzeným počtom kusov ale zato s jedinečnou identitou. Tento rok sa zamerali hlavne na vytvorenie sviečky so silným odkazom.

 

bytove parfumy.sk Baobab Woman všetky

 

 

 

Kolekcia Baobab podporila prostredníctvom neziskovej organizácie BIG against breast cancer, výskum rakoviny prsníkov exkluzívnou kolekciou vonných sviečok s názvom WOMAN (ŽENY). Sklo sviečky je pokryté zlatým grafickým vzorom, ktorý odzrkadľuje symbol ženskosti. Pripomína nám, aké sú ženy vzácne. Vďaka tejto zbierke by chcela spoločnosť Baobab preukázať svoju lásku k ženám so sľubom, že podporí výskum rakoviny, ktorá postihuje mnoho žien vo svete.

 

 

Od svojho rovnomenného obchodu v Bruseli až po najprestížnejšie obchodné domy, kde sa Baobab predáva sa značka nachádza vo viac ako 100 miestach po celom svete. Kolekcia Baobab zdobí a prevoniava nádherné interiéry s duchom veľkého cestovateľa. 

Sviečky Baobab collection kúpite exkluzívne v e-shope - www.bytove-parfumy.sk