nario nabytok firma slovensko vyrobca 5Moderné a pekné bývanie je často otázkou priorít. Ale asi tak ako vo všetkom, aj v prípade zariaďovania interiéru je správnym rozhodnutím obrátiť sa na odborníkov. Ľudí, ktorí dokážu zhmotniť predstavy klienta do kvalitného, pohodlného a funkčného bývania.

Navrhovaniu interiérov sa už od roku 2016 venuje slovenská spoločnosť Nario. Dizajnéri vytvárajú jedinečné, moderné a štýlové interiéry. Primárne sa táto mladá a dynamická rodinná firma zameriava na výrobu nábytku a jeho montáž. V Nario pod rukami 32 členného tímu vznikajú kuchynské linky, nábytkové zostavy do spální, kancelárií, obývacích izieb i coworkingových priestorov, teda úplne všetko, čo sa nábytkov a zariadenia interiérov týka.

 

nario nabytok firma slovensko vyrobca 2

 

Benefitom pri výrobe je aj zvládnutie projektov v časovom horizonte 4 – 6 týždňov po zadaní objednávky, veľmi dobré konštrukčné a technologické znalosti a taktiež ochota prijímať veľké a nové výzvy, čo veľmi radi využívajú aj architekti. Dá sa povedať, že firma je ako stvorená pre spoluprácu s architektmi.

Keď sa z prázdneho priestoru stáva krásny interiér navrhnutý na kľúč

Jednotlivé nábytkové zostavy sú vyrábané na mieru s vysokou kvalitou spracovania, technickou precíznosťou, praktickou využiteľnosťou a najmodernejším dizajnom priamo podľa vkusu klienta. Samotný proces tvorby konkrétneho interiéru vzniká po podrobnom rozhovore zákazníka s firemnou interiérovou dizajnérkou. Po tom, ako zákazník predostrie svoju víziu, je mu vypracovaný návrh interiéru od podlahy a nábytkov, až po dvere, tienenie okien a doplnky. V tejto fáze, po odsúhlasení dispozície, farebnosti a cenovej ponuky prichádzajú technici priestor klienta vymerať a pripravia samotné nábytky do výroby. V priebehu ďalšieho týždňa sa naplánuje realizácia podláh, dverí, nábytkov a prípadne tienenia.

 

nario nabytok firma slovensko vyrobca 3

 

Trend súčasného bývania je v jednoduchosti

Jednoduchosť, elegancia a čisté línie sú hlavnými spoločnými znakmi dizajnového rukopisu Nario. Konkurenčnou výhodou spoločnosti tiež je, že ich dizajnéri sú v bezprostrednom kontakte s výrobou. Ich praktickosť je na takej úrovni, že dokážu každému zákazníkovi vyhovieť vo všetkých potrebách, či už sú to nároky na samotný interiér a život v ňom, ale aj nároky na rozpočet, ktorý má klient na zariadenie interiéru k dispozícii.

 

nario nabytok firma slovensko vyrobca 6 nario nabytok firma slovensko vyrobca 4

 

Súkromné byty, domy i developerské projekty

Spoločnosť Nario sa môže pýšiť už stovkami úspešných realizácií. Konkrétne pod ich rukami vznikli interiéry v stavebných projektoch Pod Zábrehom I a II, Rubicon v Púchove, projekty Retro, Zelené Vlčince II, Hollého 6 a Poštová 1 v Žiline, byty v Beluši a mnohé iné. Firma sa venuje dizajnovaniu všetkých typov interiérov, v rodinných domoch, bytoch, verejných inštitúciách, ale v súčasnosti sú to najmä väčšie developerské objekty.

 

nario nabytok firma slovensko vyrobca 1 maly

Viac informácií: www.nario.sk