internorm TTB 2Nové drevo-hliníkové okno HF 510 prináša vďaka prirodzenosti dreva a väčším skleneným plochám bezpečnosť do každej miestnosti – pre príjemný pocit z domova.

Teplo, pohodlie a prirodzenosť – to vytvára prírodný materiál drevo vo vašom domove. Drevo je nielen stabilné a má dobré izolačné vlastnosti, ale zabezpečuje aj prirodzenú vnútornú klímu. Internorm okná sú vyrábané podľa prísnych kritérií kvality. Konštrukcia z dreva, termopeny a celoobvodového lepeného skla zaisťuje, že teplo zostane vnútri a letné horúčavy vonku.

 

internorm TTB 3

 

Aby sa do interiéru dostalo ešte viac prirodzeného svetla, Internorm ponúka štandardne pre všetky okná prémiové pokovenie skla ECLAZ®. Podiely modrej vo svetelnom spektre sa prechodom cez sklo zosilnia a poskytujú citeľne viac denného svetla – dokonca aj s trojitým izolačným sklom. Vďaka tomu sú obytné priestory ešte svetlejšie a prívetivejšie a zároveň je zabezpečená vynikajúca izolácia okien a zvýšená energetická účinnosť.

internorm TTB 4

Vďaka úzkemu rámu okna HF 510, vyzerajú aj malé miestnosti svetlé a príjemné. Toto drevo-hliníkové okno sa perfektne hodí k minimalistickému štýlu bývania a zariadenia. Väčšie sklenené plochy vďaka štíhlejším rámom prinášajú do miestností veľa svetla a tým aj osobitný pocit z bývania. S HF 510 ako moderným drevohliníkovým oknom teraz tento materiál zažíva oživenie a plní sny o modernom bývaní. Komfortná interiérová strana vyrobená z dreva je kombinovaná s vonkajším hliníkovým krytom odolným voči poveternostným vplyvom a vysoko izolačnou výplňou z termopeny. V jadre okna sa nachádza I-tec Core – pre maximálnu stabilitu a odolnosť. Aj keď sú okná vyrobené z rovnakého dreva, každé z nich je skutočne jedinečné – s jemne odstupňovanou štruktúrou a ručným spracovaním. Živosť dreva je vidieť a cítiť. V centre pozornosti je vynikajúca kvalita a prirodzená krása.

 

internorm TTB 1

 

Drevo-hliníkové okno HF 510 je ideálne kombinovať s plast-hliníkovým oknom KF 510. Hliníkový kryt môže byť navrhnutý v rovnakom dizajne a zaisťuje jednotný vzhľad z vonkajšej strany. Ak chcete napríklad plast-hliníkové okno do kúpeľne alebo iných miestností, Internorm ponúka perfektne kombinovateľný produkt.

 

internorm TTB 5

 

Existuje však aj veľa možností individualizácie pomocou farieb. Od farby hliníkového krytu cez drevo rámu až po okenné kľučky – je mnoho spôsobov, ako si splniť svoje predstavy o vysnívanom domove. Výber druhu dreva okenného rámu je do značnej miery vecou osobného vkusu. Okrem smreku a smrekovca Internorm ponúka aj druhy dreva ako dub, jaseň a orech, ktoré sú dostupné v mnohých farbách.

Tepelno-technické vlastnosti Internorm okna HF 510 spĺňajú najvyššie nároky:

  • Tepelná izolácia: do UW = 0,65 W/(m2K)
  • Zvuková izolácia: do 44 dB
  • Bezpečnosť: RC2, RC2N
  • Uzamykanie: skryté
  • Stavebná hĺbka: 85 mm

Viac informácií: www.internorm-okna.sk