somfy dvere zamok 1 uvod

 

Somfy Door Keeper premení obyčajný zámok na múdreho pomocníka, ktorý zvýši vaše bezpečie a prinesie viac pohodlia a slobody.

 

somfy dvere zamok 1

 

Ako funguje?

Múdry zámok Somfy Door Keeper jednoducho nainštalujete na vnútornú stranu dvier s cylindrickou vložkou, na dvere s viacbodovým uzamykaním aj na dvere bez vonkajšej kľučky, teda iba s guľou. Vďaka prepojeniu s bluetooth či s domácou wi-fi si môže veľmi jednoducho odomknúť každý, komu poskytnete prístupový kód, a to bez použitia kľúčov – mobilom, kľúčenkou, náramkom, prípadne PIN kódom. Zvnútra stačí ťuknúť na koliesko zámku. Zámok môžete ovládať aj vzdialene prostredníctvom mobilnej aplikácie Somfy Keys. Múdry zámok skvalitní zabezpečenie vášho domu alebo bytu a ponúkne oveľa viac pohodlia. A nebojte sa, stále budete môcť používať aj klasický kľúč.

 

somfy prislusenstvo zamok

 

Viac bezpečia

  • Vďaka mobilnej aplikácii Somfy Keys môžete dvere odkiaľkoľvek skontrolovať a prípadne ich aj zamknúť.
  • Aplikácia upozorní nielen na to, že dvere nie sú zamknuté, ale novinkou je aj upozornenie na otvorené dvere. Nedopatrením sa totiž môže stať, že zamknete dvere, ktoré sú však zle zavreté.
  • Máte prehľad o tom, kto prišiel domov (napríklad či sa deti vrátili zo školy). Keďže dostávate upozornenia pri každej aktivácii zámku, môžete taktiež sledovať históriu prístupov.
  • Prepojením s alarmom Somfy Protect sa bezpečnostný systém pri odomykaní odblokuje, pri zamykaní sa zase aktivuje.
  • Technológia IntelliTAG™ okamžite deteguje vibrácie spôsobené pokusom o násilné vniknutie do domu alebo bytu. Vy tak ihneď môžete spustiť alarm, a to aj vzdialene.
  • Funkcia Leave'n'Lock automaticky zamkne dvere po vašom odchode.
  • Funkcia Leave'n'Go naopak ponecháva dvere otvorené a zamkne ich až v prípade, že na koliesko zámku dvakrát ťuknete. To oceníte napríklad počas posedenia v záhrade rodinného domu.
  • Vaše pohodlie môžete zvýšiť dokúpením čítačky čipov či klávesnice, ktorá umožní otváranie PIN kódom.

 

somfy aplikace zamok

 

Viac pohodlia

  • Prístupový kód môžete udeliť na diaľku aj dočasne, napríklad remeselníkom či susedom kvôli zalievaniu kvetín počas vašej dovolenky.
  • Zámok má vyberateľnú batériu, ktorou je možné jednoducho dobíjať štandardnou nabíjačkou s USB-C konektorom, jedno nabite vydrží približne 8 mesiacov.

 

somfy detail zamok

 

Viac múdrosti

Somfy Door Keeper je možné integrovať do systému automatizácie domácnosti TaHoma®. Vďaka tomu možno využívať vopred nastavené scenáre, napríklad pri odomknutí zámku sa zároveň vypne aj alarm, rozsvieti sa v predsieni a vytiahnu sa žalúzie, pri odchode to funguje obrátene. Do scenárov môžete zapojiť všetky prvky zo širokého portfólia Somfy, ako aj iných výrobcov – bezpečnostné kamery, snímače, bránu garáže, vstupné brány, ovládanie svetiel či jednotlivých zásuviek.