VEJO kuchynska linka nabytok sektorovy 1 uvod

 

Nábytok na mieru, alebo sektorový nábytok? Ako si vybrať spoľahlivého výrobcu či dodávateľa? Zariaďujete si domácnosť a stojíte pred touto dilemou? Poradíme vám, ktoré riešenie je pre vás vhodnejšie a prečo.

 

VEJO kuchynska linka nabytok sektorovy 1



Dôležité je premyslieť si, čo od nového nábytku očakávate a aký máte rozpočet. Ak nepotrebujete šetriť priestor, nehľadáte nábytok s dlhou životnosťou a do zariadenia nechcete priveľmi investovať, vystačíte si s lacnejšími sériovo vyrábanými kúskami z bežných obchodov. V takom prípade je dobré vybrať si osvedčeného dodávateľa s transparentnou dodacou lehotou a obchodnými podmienkami. Spoznáte ho podľa recenzií, zverejnených kontaktov vrátane poštovej adresy a obchodných dokumentov na webovej stránke.

 

VEJO kuchynska linka nabytok sektorovy 2


Sektorový a sériovo vyrábaný nábytok

+ nižšia cena
+ kratšia dodacia lehota
+ možnosť nakombinovať zostavu

- slabšia kvalita
- všednosť dizajnu
- obmedzený výber rozmerov
- limitovaná funkčnosť
- lacné technológie

Nábytok na mieru šetrí priestor i peniaze

Ak patríte medzi ľudí, ktorí plánujú interiér svojej domácnosti využiť na maximum a zároveň chcete mať krásne bývanie s puncom vlastnej originality, je lepšie vybrať si nábytok na mieru. To platí aj pre tých, ktorí túžia po kvalitnom a štýlovom nábytku alebo potrebujú dostatok úložného priestoru s praktickými riešeniami. Treba však rátať s tým, že to bude drahšie.

Prečo? Seriózny a skúsený výrobca nábytku na mieru, ktorý svoje podnikanie chápe ako dlhodobú víziu, má vo svojom tíme zručných profesionálov a nábytok tvorí vo vlastných dielňach výlučne z kvalitných komponentov. To všetko niečo stojí. Výsledkom je však špičkový a originálny nábytok presne kopírujúci predstavy a požiadavky zadávateľa.

 

VEJO obyvacia izba sedacka nabytok sektorovy 4

 

Tiché dovieranie

Ďalšími aspektami sú moderné technológie, ľubovoľný výber detailov a vstavané elektrospotrebiče. Oceníte to napríklad pri otváracích, zatváracích a výklopných systémoch čiel nábytku. Ak vám trhá uši hlučné dovieranie a trieskanie dvierok či zásuviek, do nábytku na mieru si jednoducho nakombinujete mechanické alebo elektrické dotykové zatváranie, ktorého zvuk si ani nevšimnete.

To isté platí pri kovaní a úchytkách. Keď si navrhujete nábytok na mieru, úchytky môžete prispôsobiť farbou, materiálom a dizajnom konkrétnemu interiéru. Výsledok je úžasný a vaše návštevy si to určite všimnú, hoci ide o detail.

 

VEJO kuchynska linka nabytok sektorovy 5

 

Elektrospotrebiče ako súčasť dizajnu

V moderných domácnostiach sú samozrejmosťou vstavané elektrospotrebiče. Týka sa to najmä kuchynských liniek, ale čoraz častejšie i obývačiek a kúpeľní. Aj v tomto ohľade je kvalitný nábytok na mieru najvhodnejším riešením. Ekonomicky narába s priestorom, technologicky sa prispôsobí potrebám klienta a esteticky prekryje alebo prijme akýkoľvek spotrebič. Symfóniu nábytku, dizajnu a elektroniky si okamžite zamilujete.

 

VEJO kuchynska linka nabytok sektorovy 7

 

Nábytok na mieru

+ maximálne využitie priestoru
+ vysoká kvalita
+ dlhá životnosť
+ záručný a pozáručný servis
+ originalita a štýl
+ moderný dizajn
+ materiál podľa výberu klienta
+ vstavané elektrospotrebiče

- vyššia cena
- dlhšia dodacia lehota

Poctivého výrobcu nábytku spoznáte najmä vďaka dlhoročnej tradícii a košatému portfóliu spokojných zákazníkov. S projektovaním, vizualizáciou a výrobou špičkového dizajnového nábytku na mieru vám pomôže firma VEJO. Jej dielne fungujú na Liptove vyše 20 rokov a skrášlili interiéry stoviek slovenských domácností. Má bohaté skúsenosti so všetkými materiálmi od kvalitných drevotrieskových a drevovláknitých dosiek cez prírodný kameň a drevený masív až po kov či sklo. Stačí vyplniť tento krátky elektronický formulár a jej špecialisti sa s vami spoja.

Viac informácií: www.vejonabytok.sk