kancelaria koberce kobercove stvorce

 

kancelaria koberce kobercove stvorceINTERFACE Transformation, formát 50 x Y cm

Dizajn týchto kobercov je inšpiráciou pre hotely, obchody, reštaurácie, ale aj pre všetky domácnosti, ktorých bývanie je plné inšpirácie a odvahy. Ak ste kreatívny, tak práve pre vás sú určené kobercové štvorce. Hodia sa do bytových priestorov, do kancelárii, zasadačiek a miestností s vysokou záťažou. Výhodou kobercových štvorcov je hlavne využitie v členitých priestoroch, kde vďaka nim nevzniká žiadny odpad. Kombináciou viacerých farieb a druhov si sami vytvárate jedinečné interiéry.

 stvorce koberce kobercove stvorce stavebnictvoUrban Retreat, formát 50 x 50 cm

Firma Outlet kobercové štvorce, ponúka originálny dizajn kobercových štvorcov, ktorý vášmu interiéru dotvorí tú správnu atmosféru za skvelú cenu a navyše všetky produkty u nich nájdete skladom ihneď k odberu. Ak potrebujete vkusnú podlahu, ktorá nechá dominovať nábytok a iné prvky v interiéri, zvoľte kobercové dlaždice v jednotnej štruktúre. Naopak, ak má byť v priestore dominantná podlaha, stavte na originálne tvary a farby, ktoré váš priestor roztancujú.

 fitnes stvorcove koberce byvanieHeuga 727, New Horizon II, formát 50 x Y cm - 5ková sústava

To, že ide o precízne vykonanú prácu zistíte, že dlaždice sú narezávané s presnosťou na desatinu milimetra. Okrem toho firma Outlet kobercové štvorce, priniesli na trh novinku: kobercové dlaždice v rozmere 50 x Y cm, kde Y je násobok čísla 5. čo to znamená? Vďaka tomuto pravidlu sa kobercové dlaždice môžu ľahko kombinovať a vytvárať rôzne variácie. Jednoducho sa dajú vedľa seba ukladať celé štvorce i užšie pásy, päťková sústava zaručí že výsledok bude vždy perfektný. Vďaka originálnym kobercovým štvorcom dokážete opticky zväčšiť kancelársky priestor a vybrať si môžete z rôznych druhov kancelárskych kobercov, ako aj vkusne zariadiť hotelové priestory a zútulniť i tú najmenšiu kaviarničku. 

 

stvorce kbercove stvorce kobercekolekcia 50 odtieňov sivej, formát 50 x 50cm

 

Čo všetko potrebujete na to, aby ste si mohli kobercové štvorce vyskladať u vás doma?

Na inštaláciu kobercových dlaždíc všetkými metódami je potrebný rovný, suchý podklad zbavený nečistôt. Kobercové dlaždice pred pokládkou sa aklimatizujú v miestnosti s minimálnou teplotou 16° C. Pokladanie kobercových dlaždíc (štvorcov) je veľmi jednoduché, zvládne to každý zručný domáci majster. Ak vám to však čas nedovoľuje alebo potrebujete položiť väčšie plochy, radi vám pokládku sprostredkujú odborníci. Navyše, v Outlet kobercové štvorce môžete nakupovať aj na kusy, kde nie ste obmedzovaný minimálnym odberom na celé balenia.

 

kobercove stvorce kobercestvorcove koberce

 

O tom, že ide o profesionálov nemôže byť pochýb. V prípade akýchkoľvek otázok s poradenstvom ohľadom dizajnu, samotnej pokládky spojenej s plánmi na mieru a vizualizáciami vás presvedčia v Outlet kobercové štvorce. Nechajte si vytvoriť unikátny kladací plán na mieru.

 

TEAM WORKS

stvorce.sk