dizajnove podlahy konfigurator

 

Podlaha v našich domovoch. Denne po nej prejdeme tisíce krokov, máme na nej uložený nábytok, sedačky, stoličky a naše deti ju majú ako svoje herné kráľovstvo. Aká by teda podlaha mala byť? Určite bezpečná, kvalitná a estetická. Každému z nás sa však páči niečo iné a do každého priestoru s rôznou záťažou je vhodná iná podlaha. V neposlednom rade by tiež podlaha mala "ladiť" so zariadením a reálnym priestorom.

 

 

dizajnove podlahy konfigurátor

 

Spoločnosť HA-UZ market s.r.o. v rámci projektu dizajnovepodlahy.sk vytvorila na svojej webovej stránke virtuálnu predajňu pre všetkých, ktorí uvažujú o kúpe novej vinylovej podlahy alebo výmene tej súčasnej (nielen vinylovej). Dokáže vám pomôcť a uľahčiť jej výber ešte predtým, ako navštívite predajcu v jeho vzorkovej predajni.

 

Virtuálna predajňa

 

Ako to funguje? Odfotíte si interiér, v ktorom chcete riešiť novú podlahu. Odfotený priestor (prípadne vizualizáciu) nahráte do aplikácie a začnete tvoriť. Vybrať si môžete z celého radu vzorov vinylových dizajnových podláh Designflooring. Po tom ako si vyberiete konkrétny vzor kameňa, dreva alebo iného materiálu, zvolíte si spôsob kladenia podlahy, napríklad do štvorca, mozaiky alebo stromčeka. Vkladať sa dajú aj dizajnové pásiky a vyberiete si aj smer kladenia, čím dokážete napríklad opticky zväčšiť aj malé priestory. Virtuálne tak dokážete vybrať vzhľad podlahy na mieste, kde ju chcete reálne položiť. Nakoniec si môžete vybraté podlahy uložiť, porovnať, zdielať, a aby ste sa uistili, že ste si vybrali správne, môžete si bezplatne objednať konkrétnu lamelu.

 

dizajnove podlahy 4

 

Pre náročných zákazníkov je k dispozícii program KaleidoscopeFloorstyle. Neumožňuje zatiaľ síce vkladať vlastné fotografie, ale obsahuje deväť typových priestorov, kde si môžete nakonfigurovať z viac ako 100 možných kombinácií atypických vzorov vinylovej podlahy.

 

dizajnove podlahy 1

 

Virtuálna predajňa Designflooring v sekcii My Home je primárne určená pre bytové priestory a je plná elegantných a štýlových dekorov, ktoré vdýchnu vášmu domovu dušu. V sekcii Commercial sú na výber vinylové podlahy vyrobené s maximálnym ohľadom na vysokú odolnosť.

Spoločnosť HA-UZ market s.r.o. sa v projekte dizajnovepodlahy.sk riadi myšlienkou, že dizajn nie je umenie, ale pocit. Pocit krásy a radosti, ktorý si dokážete vyvolať vďaka ponuke vinylových, liatych a farebných úprav drevených podláh na stránke dizajnovepodlahy.sk.

 

dizajnove podlahy 3

 

Vinylové podlahy

Vinylové podlahy od britskej značky Designflooring patria medzi to najlepšie na trhu. Imitácie prírodných materiálov sa vyznačujú nielen prvotriednym a luxusným nádychom, ale najmä svojou praktickosťou. Sú vodeodolné, ľahko udržiavateľné a opraviteľné, teplé na dotyk a mäkké a tiché na došľap. Vyrobené sú so zreteľom na ekológiu, vhodné pre alergikov i domácich miláčikov, majú dlhú životnosť a nízku hmotnosť.

 

dizajnove podlahy 5

 

Liate podlahy

Liate podlahy sú vzrušujúco farebné a ponúkajú nekonečné možnosti kreativity. Sú vyhľadávané milovníkmi života, priestoru a slobody. Hovorí sa, že liate podlahy prebúdzajú priestory ale aj zmysly a energie k životu. Liate podlahy značky Arturo sú odolné voči vode, jednoduché na údržbu a bez škár. Môžete zvoliť ich protišmykovú úpravu, sú takisto UV - stabilné, odolné voči prasklinám a škrabancom, vhodné na renovácie a majú výborné akustické vlastnosti.

 

dizajnove podlahy 2

 

Farebné úpravy drevených podláh Pallmann

Materiály na farebnú úpravu drevených podláh od nemeckej firmy PallmannGmbHv rámci edície ColorCollection vám umožnia vybrať si z 24 farebných variácií.

Viac informácií: www.dizajnovepodlahy.sk