postele xs spalne matrace toptrendy

 

 

Zabezpečenie nového bývania nebolo nikdy jednoduchšie ako teraz. Ak ste sa rozhodli pre dôležitý krok, a to zmenu bydliska, ktoré veci by ste si mali zariadiť ako prvé?

 

Na začiatok je dôležité vybrať si takú nehnuteľnosť, ktorej hodnota a prípadné rekonštrukcie vás finančne nezaťažia. Od toho bude záležať, čo všetko si budete musieť zariadiť ako prvé, aby ste mohli bývať v danej nehnuteľnosti. V prípade, že si kúpite čiastočne rekonštruovanú nehnuteľnosť, je potrebné najprv poriešiť dispozičné zmeny, stavebné úpravy a až potom zariaďovať nehnuteľnosť. Ak si ale vyberiete nehnuteľnosť po rekonštrukcii, stačí vám len kúpiť potrebný nábytok a môžete začať bývať. V prípade, že sa rozhodnete investovať do holobytu, počítajte s oneskoreným nasťahovaním.

 

 

postele spalne matrace toptrendy

 

 

Začnite spálňou

Aby ste vôbec mohli bývať v novej nehnuteľnosti, je potrebné začať spálňou. Toaleta a prístup vody do domácnosti je samozrejmosťou, tým sa nemusíme zaoberať. V spálni by vám nemali chýbať nové manželské postele 180x200, ktoré sú síce väčšie ako klasický rozmer 160x200, avšak poskytnú vám viac priestoru na spanie a oceníte ich najmä, ak máte malé dieťatko, poprípade plánujete rozšíriť svoju rodinu. Čo sa týka materiálového prevedenia, odporúčajú sa drevené masívne postele, ktoré sú nadčasové a trváce, takže sa nemusíte báť, že by ste ich o päť, či šesť rokov museli meniť ako postele z drevotriesky. Masív je kvalitný, trváci a vydrží dlhé desaťročia.

 

K týmto posteliam nezabúdajte vybrať kvalitné rošty do postele 90x200. Odporúčame klasické, nepolohovateľné vyrobené z dreva. Ak ale chcete polohovateľné, vyberajte lamelové motorové rošty s diaľkovým ovládaním. Takéto rošty ocenia hlavne staršie osoby, ktoré majú problémy s kĺbami. Najkvalitnejšie rošty sú z bukového dreva.

 

Nepodceňujte výber kvalitnej postele. Je lepšie investovať do kvality, ktorá vám vydrží roky, ako každých pár rokov meniť postel. V konečnom dôsledku aj ušetríte. Za tie roky, čo vám vydrží jedna kvalitná masívna posteľ, by ste museli vystriedať množstvo tých nekvalitných z drevotriesky, ktorých stabilita nie je ani zďaleka taká dobrá ako pri masívnych posteliach.

 

Pokračujte vybavením kuchyne

Bez obývačky sa nejaký čas zaobídete. Okrem spálne by ste však mali zariaďovať aj kuchyňu.    Projektovanie kuchynskej linky na mieru a následný nákup kuchynských spotrebičov je finančne náročnejší ako vybavenie spálne, avšak je veľmi dôležitý. Nasťahovať sa do nehnuteľnosti bez vybavenej kuchynskej linky by nebolo možné. Začnite investíciou predovšetkým do elektrickej rúry, varnej dosky, kuchynských riadov, chladničky, mrazničky a samozrejme do kuchynskej linky.

 

 

 

Vyberte si svoju posteľ

postele-spalne.sk