mili design xs interierove vybavenie domacnosti moderny dekor dizajn toptrendy

 

 

Mnohí z nás pri zariaďovaní bytov, domov, kaviarní, reštaurácií rozmýšľajú: „Aký štýl sa mi páči?“  Skutočne; čo by sme chceli vniesť do našich domácnosti? V čom sa budeme cítiť naozaj ako doma? Tieto otázky si kladieme každodenne. Svet módy, ako aj svet dizajnu, nám v dnešnej dobe ponúka neskutočné množstvo možností. Zostáva len vybrať si štýl, ktorý bude ako ušitý na mieru.

 

Pred niekoľkými rokmi viedla moja cesta do Istanbulu. Dôvod? Už odpradávna sa hovorilo o hodvábnej ceste z Istanbulu, preto som sa aj ja rozhodla zavítať do Turecka a presvedčiť sa na vlastné oči, že naši predkovia o výnimočnosti tohto fenoménu neklamali. Bolo to naozaj tak. Tamojší popredný predajca luxusných látok sa rozhodol s nami spolupracovať a spoločne sa nám podarilo počas takmer siedmich rokov navrhnúť naozaj krásne realizácie. Ich kvalita materiálov a naša kreativita, v spolupráci s ústretovými zákazníkmi, prispeli k vytvoreniu úžasných priestorov.

 

mili design dekor kombinacia materialov a latok dizajn toptrendy

 

Odvtedy sa dennodenne snažíme zdokonaľovať, sledovať trendy, ako aj nové vzorky, ktoré nám náš popredný výrobca ponúka. Náš sortiment látok, tapiet a doplnkov predstavuje aj výrobcovia z iných krajín. Čo sa práve nosí, to je v našej práci veľmi zložité konkretizovať. Pri našej návšteve už vieme zákazníkom odborne poradiť a vybrať ten správny druh materiálu. Máme zákazníkov, ktorí uprednostňujú moderné, ľahké línie. Potom zákazníkov, ktorí si svoj luxus predstavujú v štýle glamour, provensál alebo rustikálnom štýle. A od toho sa odvíja výber všetkých bytových doplnkov, či už sú to záclony, závesy, tapety, vankúšiky, prikrývky, ako aj drobné rôzne dekorácie, ktoré prispievajú k úžasnému celkovému dojmu.  Moderné domy, ale taktiež byty je možné oživiť hladkými povrchmi, ktoré dokonalo ladia s ostatným interiérom zákazníka. Pri jednoduchosti zvolených materiálov sa nám priestor podarilo oživiť výraznou vzorovou tapetou. Tá pôsobí luxusne a interiéru dodáva pôvab.

 

mili design jedalen a kuchyna zaluzie textilne tienenie dizajn toptrendy

 

 

Možnože tiež bojujete každé ráno s neusporiadanými perinami a vankúšmi v spálni. Aj na to existuje liek a po jeho podaní zistíme, že sme spálňu dokonalo vyliečili. Hovoríme o dekoračných prikrývkach s vankúšmi, ktoré nám spálňu zrazu za pár minút upracú. Dolaďujeme ich so závesmi a záclonami, ktoré vytvárajú jeden celok. Látky, ktoré používame, sú príjemné na dotyk, pôsobia luxusne a spĺňajú požadovanú kvalitu.

 

mili design historicky interier kastiel salonik dizajn toptrendy

 

Som človek, ktorý má rád výzvy. Náročný zákazník, je pre mňa a celý tím ako balzam na dušu. Každá nová idea nás poháňa dopredu. Núti nás spoznať neznáme. Ako keď vstúpite do kaštieľa a začnete si predstavovať, ako to asi bolo pred mnohými storočiami v miestnostiach, zo stien ktorých priam dýcha história. Ten zážitok je neopísateľný. Nechať sa pohltiť atmosférou miesta a duchom dobových pamiatok. Vtedy si uvedomujete, že ste dostali možnosť vniesť do týchto priestorov niečo vlastné. A ten pocit je a priam návykový. Obzvlášť vtedy, ak sa v úzkej spolupráci  so správnymi ľuďmi podarí dosiahnuť  krásny výsledok. Zložitosť strihov látok a dekorácií nám už dala dostatočné množstvo cenných skúseností. Nielen pri takýchto realizáciách som hrdá na náš tím zo štúdia Mili Design, ktorý dokazuje, že sme profesionálmi a kvalita našej práce je na výnimočnej úrovni.

 

 

mili design interierove vybavenie domacnosti moderny dekor dizajn toptrendy

 

Doterajšie realizácie a spokojní zákazníci hovoria za nás. Mnoho ďalších možností, ktorými môžeme skrášliť vašu domácnosť, nájdete na našej stránke. Radi sa s vami stretneme osobne; či už na obhliadke u vás, alebo v našom showroome, ktorý pripravujeme od septembra 2019.