kinghoff panvica kuchynske doplnky vybavenie hrnce toptrendy

 

 

Často varíte jedlo pre celú rodinu? Chcete aby vaša kuchyňa a jedáleň bola vybavená chuťou, vkusne, ale aj prakticky? Máme pre vás riešenie. Dizajnové, kvalitné a cenovo dostupné produkty značky Kinghoff sú ideálnym riešením. Vyznačujú sa modernou štylistikou, funkcionalitou a eleganciou. 

 

 

Väčšina ponuky je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a kombinovaných materiálov.Oceľ, sklo, keramika a iné typy materiálov v tomto prípade kombinujú spoľahlivé vlastnosti a široké využitie v moderných kuchyniach. Charakteristikou výrobcu je zmysel pre detail ako i použitie nových technológií. Čo stojí za to mať značku Kinghoff vo vašej kuchyni? Pozrite sa na náš zoznam! Sady Kinghoffových hrncov ponúkajú výber z množiny 8, 10 a 12 prvkov. 

KINGHOFF panvicaVšetky sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s viacvrstvovým tepelným dnom (až 3 vrstvy!) A sú určené pre všetky typy sporákov ako aj pre indukčné platne. Každý hrniec má pohodlnú, nevyhrievanú rukoväť a dá sa ľahko umývať v umývačke riadu. Mramorové panvice sú skvelým riešením pre použiteľnosť a dizajn. Na prvý pohľad tieto panvice upozorňujú na ich vzhľad, ale ich výhody nekončia dizajnom. Panvice sú pokryté špeciálnym povrchom z keramického mramoru, ktorého antiadhézne (nelepivé) vlastnosti spojené s odolnosťou proti oderu budú potešovať každého milovníka varenia. 

 

 

KINGHOFF mlynček

 

 

Navyše tento typ náteru je odolný voči vysokým teplotám a nereaguje s jedlom - čo je dôležité pre všetkých, ktorí sa starajú o svoj zdravý životný štýl. Kinghoff mramorová panvica sa môže použiť na všetky typy sporákov  (vrátane indukčnej varnej dosky) a umývať v umývačke riadu. Kolekcia doplnkov s drevenými prvkami dokonale zapadá do súčasných trendov v kuchyni. Doplnky z dreva výrazne obohatia dizajn príborov ako aj  kuchynských chlebníkov. Tieto výrobky sú výborným materiálom pre atraktívny vzhľad, ktorý spolu so zvyškom dekorácie vytvorí nádhernú kuchyňu.  

KINGHOFF chlebnik

 

Retro štýl láka nejedného milovníka minulosti.  Krásny keramický mlynček na brúsenie, smaltované hrnce či iné produkty z našej ponuky v retro štýle, upútajú pozornosť každej návštevy. Ak sa vám moderný alebo škandinávsky štýl nepáči a máte radi zaujímavé veci, pripomínajúce minulosť, je to kolekcia vytvorená pre vás. Liatinové hrnce a pekáče majú taktiež svojich priaznivcov, ktorým nevadí hmotnosť a objemnosť. Koniec koncov, majú veľké výhody, akou je nepochybne nezničiteľnosť  a výborná chuť mäsa,ktoré je v nich pripravované. Tradičné produkty z liatiny sú ideálne na vyprážanie a pečenie, a sú zaručene použiteľné ďalšími generáciami.

 

KINGHOFF hrnce

 

 

 

Čajníky, chlebníky, príbory až po tie najzákladnejšie kuchynské potreby sú u nás samozrejmosťou. Hľadáte veľký výber nástrojov na pečenie? U nás nájdete všetko čo potrebujete. Kuchyňa je jedným z najdôležitejších miestností na strávený čas v domácnosti, čo je dôvod, prečo potrebujete správne kuchynské náradie a zariadenia na vytvorenie príjemnej atmosféry.Naplňte svoju kuchyňu s vôňou lahodných jedál použitím jedného z kvalitných kuchynských potrieb od kinghoff.sk