elementi mish stol x s ohniskom exterierove zariadenie dizajn toptrendy

 

 

Doprajte si viac času na terase, záhrade či balkóne. Oheň osadený v stole či nádobe rozmanitých tvarov Vám prinesie nielen teplo a svetlo ale aj výnimočnú atmosféru.

 

Tráviť čas vonku je nová voľba životného štýlu.  Sezóna pobytu na terase či záhrade je tu a spoločnosť ELEMENTI  Vám prináša luxusný nástroj ako si urobiť letný večer na kľúč.

 

Elementi granville plynove ohnisko moderny dizajn exterierove vybavenie zahrady toptrendy

 


 

Teplo bez zápachu

Značka ELEMENTI ponúka exkluzívne stoly s plynovým ohniskom, s ktorými si môžete dopriať teplo a atmosféru reálneho ohňa všade tam, kde nemôžete alebo nechcete založiť pravý oheň. Krbové stoly dodávajú plnohodnotný oheň čo sa týka tepla, svetla či plápolajúcich plameňov ale bez dymu, zápachu a poletujúcich iskier.

 

 

elementi lunar exterierove ohnisko oval zahrady dizajn toptrendy

 

 

Unikátny dizajn

Dizajnovo nesmrteľná kombinácia liateho betónu a nehrdzavejúcej ocele v exkluzívnom prevedení má ambíciu stať sa horúcim srdcom každého vonkajšieho priestoru. Pozeranie do plameňa, užívanie si tepla a pohody v dobrej spoločnosti alebo len tak si toto všetko vychutnať osamote je niečo, čo si zaslúži každý po náročnom dni.

 

 

elementi exterierove ohnisko hlinene moderny dizajn zahrady toptrendy

 

 

Jednoduchosť používania

Tráviť čas vonku je nová voľba životného štýlu.  Predĺžiť si posedenie vonku podľa vlastného želania, nenechať sa zahnať chladom dovnútra od otvorenej fľašky vína, nechať sa hypnotizovať tancujúcimi plameňmi v strede stola... to všetko môže byť dostupné do pár sekúnd stlačením piezoelektrickej iskry a otočením regulátora plynu. Oheň je poháňaný plynom z klasickej propán-butánovej bomby dostupnej na každej čerpacej stanici tak ako napríklad bežný plynový gril. Práve použitie plynu dáva teplu a svetlu neporovnateľnú silu, žiaru ale aj prirodzenosť ohňa oproti bioalkoholovému ohnisku.  Ohnisko má tepelný výkon 12kW čo je skutočne krb na stole a teplo z neho má silu na ovládnutie počasia. Jeho prejav je najpodobnejší reálnemu ohňu s benefitmi potrebnými pre moderné priestory a potrebu vyhnúť sa dymu a iskrám či už sebe alebo susedom. 

 

 

elementi mish stol s ohniskom exterierove zariadenie dizajn toptrendy

 

 

Vysoká odolnosť a kvalita

Rozmanitosť tvarov a materiálov týchto krbových stolov dáva možnosť prispôsobiť sa každej terase či balkónu. Prostredníctvom oceľového krytu ohniska sa dá v momente získať plnohodnotná stolová plocha keď nie je oheň spustený. Odolnosť poveternostným podmienkam a celoročný pobyt vonku sú samozrejmosťou.

 

 

elelementi stol metropolis exterierove ohnisko zahrady dizajn toptrendy

 

 

Prírodný kameň

Použité materiály sú zárukou nielen unikátneho dizajnu ale aj dlhej životnosti a funkčnosti. Unikátna kombinácia masívneho prírodného kameňa a hrejivého ohňa uspokojí i tých najnáročnejších zákazníkov a je vhodná pre najprestížnejšie priestory.

 

 

elementi kamenne ohnisko exterierove vybavenie dizajn toptrendy

 

Krása v každom priestore

Ohnisko je ideálna voľba pre reprezentatívne priestory, vstupy do budov, menšie balkóny ale aj na jednoduché zdvihnutie úrovne vonkajších priestorov.  V jednoduchosti je krása a zapáliť plynové ohnisko ELEMENTI naozaj jednoduché je. Terasový ohrievač sa premenil na krásny a funkčný kus nábytku či epicentrum relaxu, pohody a atmosféry. Patrite i vy k spokojným zákazníkom a vyskúšajte ELEMENTI produkty s možnosťou vrátenia do 21 dní od kúpy.

 

 

 

Text upravila: Lenka Drgoncová

Foto: ELEMENTI

Viac na: www.elementifire.sk