mihaco virivky xs na zahrade letne prazdniny oddych pri vode perlickovy kupel toprtrendy

 

 

Chcete vlastnú vírivku u Vás doma? Váš sen sa môže stať skutočnosťou. Spoločnosť MIHACO s.r.o. ponúka relaxačné, plavecké a terapeutické vírivky nielen do hotelov, wellnessov, ale i pre rodiny do domácnosti.

 

 mihaco virivky vane bazeny domov toptrendy

 

 

Vírivá vaňa – relax u vás doma
Ten, kto pravidelne relaxuje sa už po mesiaci cíti lepšie je veselší a pokojnejší. Hlavnými výhodami Home SPA je hygiena, časová neobmedzenosť, ľahké dodržiavanie pravidelných procedúr (napr. odpadá cestovanie) a rôzna variabilita terapií a relaxácií.

 


Zdravie je priorita
Jednou z hlavných súčastí vodoliečby sú vaňové kúpele, ktoré sa využívajú na mobilizáciu nervového, endokrinného, kardiovaskulárneho, respiračného a imunitného systému. Vírivka poskytuje širokospektrálnu masáž celého tela pomocou vodných a vzduchových trysiek, teplá voda rozširuje cievy, optimalizuje prietok krvi, a tým pôsobí na boľavé a poškodené tkanivá, uvoľňuje pohybové ústrojenstvo, znižuje symptómy artritídy a bolesti chrbta, stav beztiaže, zmierňuje zaťaženie svalov a kĺbov, vytvára v tele prírodné látky endorfíny, zmierňujúce bolesť, podporuje metabolizmus, zažívanie, efektívne znižuje stres a zlepšuje spánok, aktivizuje a regeneruje mozgovú činnosť, odbúrava napätie, uvoľňuje telo po namáhavej práci alebo športovom výkone, poskytuje aromaterapeutickú liečbu vdychovaním prírodných liečivých látok, poskytuje možnosť prehrávania upokojúcej relaxačnej hudby a ďalšie terapie.

 

 

 mihaco plavecke vane virivky bazeny domov zahrada toptrendy

 

 

Plavecké vírivky
Plávanie je ideálna aktivita ako sa udržať fit po celý život. Je vhodné pre každú vekovú kategóriu. Človek ním získa svalovú vytrvalosť a celkovú kondíciu. Je len málo aktivít, ktoré zabezpečia tak komplexný rozvoj celého tela.

 


Relax s rodinou, či priateľmi 
Okrem zdravotných účinkov je prostriedkom na spoločné trávenie voľných chvíľ v kruhu rodiny a priateľov, ale napomáha aj pri neformálnych stretnutiach obchodných partnerov, zmierňuje napätie v rodinných a pracovných vzťahoch, dotvára architektúru rodinného domu alebo záhrady a dodáva dokonalý imidž Vašej osobnosti.

 

mihaco virivky vane bazeny toptrendy

 

 

Kvalita, ktorá vydrží
V prípade, že si vyberáte vírivú vaňu na reprezentačné účely s maximálnym komfortom, oplatí sa vybrať si značkovú kvalitu, ktorá Vám vydrží dlho bez porúch a hlavne v TOP vyhotovení. Ak potrebujete vaňu za účelom každodenného používania v dobrej kvalite a za dobrú cenu, tak sa oplatí vybrať takú, čo vám postačí na Vaše špecifické účely. To však neznamená, že za nízku cenu nemôžete mať skvelú výbavu. Spoločnosť MIHACO Vás príjemne prekvapí.

 

 mihaco virive vane bazeny leto na zahrade toptrendy

 

 

Vírivá vaňa v interiéri
Mnohé vírivé vane prenesiete dverami (otvor dverí musí byť 2,5m na šírku alebo výšku) a dajú sa umiestniť vo vykúrenej a dobre odvetranej miestnosti. Je potrebné v interiéri umiestniť odvlhčovač na zníženie vlhkosti, taktiež je potrebné mať najlepšie pod vaňou odtokovú guličku a nablízku prívod vody a sprchovací kút. Miestnosť by mala byť obložená keramickým obkladom aspoň okolo vírivej vane, na podlahe dlažba a z hlavného rozvádzača zavedený kábel k vírivej vani s prúdovým chráničom a prídavný zemniaci vodič.

 

 

 

 

 


Vírivé vane v exteriéri
Vírivú vaňu je možné umiestniť aj na vonkajšej terase, alebo v záhrade po celý rok. Treba ju položiť na spevnenú plochu, pričom nablízku by mal byť prívod vody. Vaňu je možné i prekryť špeciálnym odsúvateľným prekrytím.

 

 

mihaco virivky na zahrade letne prazdniny oddych pri vode perlickovy kupel toprtrendy

 

A čo cena za ohrev?
Vírivé vane spoločností MIHACO majú výbornú izoláciu, čo im umožňuje bez problémov udržať veľmi dlhý čas teplú vodu bez nákladného dokurovania. Na ohriatie pri napúšťaní vody z vodovodu v objeme 1 – 2 m3 potrebujete asi 15 hodín pri 3 kW ohreve na teplotu 35°C, v ďalšom už len minimálne doohrievate vodu podľa nastavenia požadovanej teploty vody. Vane majú aj ekonomický režim a režim proti zamrznutiu, takže mimo kúpania ich môžete udržiavať s minimálnymi nákladmi. Ohrev vody je zaistený úsporným, nerezovým, keramickým alebo titánovým kúrením spoločnosti BALBOA® WATER GROUP o výkone 3 – 6 kW. V kombinácii s riadiacou jednotkou je možné využívať rôzne módy ohrevu, ktoré zaistia maximálne úspory pri prevádzke vani. Náklady na prevádzku sú minimálne so zachovaním stálosti kvality vody.

 

 

 mihaco wellness bazeny virivky plavecke virivky dizajn lifestyle toptrendy

 

Ako udržať čistú vodu vo vírivej vani?

Vírivé vane spoločnosti MIHACO majú veľmi kvalitnú filtráciu, ktorá je riadená riadiacou jednotkou s pravidelnými filtračnými cyklami, používajú veľmi účinnú a kvalitnú chémiu pre vírivé vane značky Lacoform, ktorá dlhodobo a kvalitne dezinfikuje vodu. Vírivé vane majú prídavnú dezinfekciu ozónom, ktorý výrazne napomáha likvidácii baktérií, a tým šetrí chemické prípravky pridávané do vane. Ak je Vaša vaňa často používaná viacerými ľuďmi denne, je vhodné použiť chlórovú dezinfekciu značky Lacoform tablety, ktoré sú multifunkčné a veľmi efektívne. Ak je vaňa vyťažená menej, alebo ak je niekto alergický na chlór, môže sa použiť dezinfekcia bezchlórová na báze kyslíku tiež vo forme tabliet, ktoré sa postupne rozpúšťajú.

 

Inšpirujete sa a pozrite si e-shop spoločnosti, ktorý uľahčuje stálym klientom, ale aj novým zákazníkom prehľad o doplnkoch, novinkách a cenách za produkty súvisiace s vírivými vaňami ale aj s bazénmi.