výročie časopisy 1Už presne štvrťstoročie vychádza magazín SaB – Stavebníctvo Architektúra Bývanie. Dvadsať rokov na trhu je aj náš sesterský časopis Eko bývanie/bydlení.

Magazín SaB - Stavebníctvo Architektúra Bývanie

Tento rok sa pre vydavateľstvo MEDIA/ST nesie v znamení okrúhlych výročí. Magazín SaB – Stavebníctvo Architektúra Bývanie – oslavuje už 25 rokov na mediálnom trhu a za toto obdobie sa stal stabilným a etablovaným titulom, ktorý sa stále teší záujmu čitateľov. Na stránkach tohto dvojmesačníka pravidelne prinášame to najlepšie z oblasti architektúry aj interiérového dizajnu: reportáže z výnimočných realizácií, zaujímavé rozhovory aj praktické tipy na zariadenie vášho domova snov.

 

výročie časopisy 2

 

Eko bývanie/bydlení

Od roku 2003, teda presne 20 rokov, vychádza aj magazín Eko bývanie/bydlení, ktorý sa zaoberá energeticky efektívnymi formami výstavby, stavaním a bývaním v súlade s prírodou. Aktuálne číslo je zamerané na Zdravé bývanie, vnútorné prostredie domu, čisté ovzdušie v interiéri i exteriéri, ale aj nízkoenergetické fungovanie, zamýšľanie sa nad konzumným prístupom k životu a porozumenie cirkulárnej ekonomike.

 

výročie časopisy 3

 

Top Trendy v bývaní/bydlení

Tretím titulom vydavateľstva MEDIA/ST, ktorý sa zaoberá bývaním a dizajnom, je obľúbená ročenka Top trendy v bývaní/bydlení. Vydanie pre tento rok je venované biofilickému dizajnu a symbióze s prírodou. Top trendy v bývaní/bydlení sú rokmi overenou značkou s puncom luxusu vyhľadávanou nielen čitateľmi, ktorí aktuálne riešia otázku bývania, ale aj širokou verejnosťou so záujmom o architektúru, stavebníctvo, dizajn, estetiku a krásu.

 

výročie časopisy 4

 

Ďakujeme všetkým čitateľov a partnerom za dôveru!

Pripravila: Mária Galajdová