neutrogena hydro boost face hydratacny pletovy gel 5

Krásna a žiarivá pokožka tváre bez vrások je snom každej ženy. Životný štýl, stres a vek - to všetko sú faktory, ktoré môžu pôsobiť na kvalitu našej pokožky. Avšak dnes už cielená a profesionálna starostlivosť o pleť dokáže zázraky.

neutrogena hydro boost face hydratacny pletovy gel 5

Jednou z kľúčových zložiek účinných produktov na vyhladenie pleti je kyselina hyalurónová. Z odborného hľadiska ide molekulu, ktorá sa prirodzene vyskytuje v našej pleti, zadržiava vodu a pomáha tak pokožku udržiavať hydratovanú a hebkú. S pribúdajúcim vekom rovnako ako kolagén a elastín, aj hladina kyseliny hyaluronovej v našej pokožke klesá. Znamená to nielen pleť ochabnutú a s tvorbou vrások, ale aj suchú a citlivú pleť. Existujú ale účinné spôsoby, ako môžeme v pleti produkciu kyseliny hyaluronovej stimulovať.

Jedným z najúčinnejších spôsobov  je aplikácia produktov zameraných na starostlivosť o pleť, akými sú séra a krémy. Ich úlohou je 24 - hodinová hydratácia pleti tváre, ktorá je pre jej vitalitu a zdravý vzhľad bez vrások kľúčová. Vzhľadom na to, že kyselina hyaluronová má schopnosť viazať na seba vodu, dokáže pôsobiť preventívne nielen proti starnutiu a vráskam, ale aj ako prevencia suchej a citlivej pleti.

Pri výbere toho správneho produktu je možné badať prvé účinky už po pár dňoch aplikácie. Avšak ako pri všetkom, aj v tomto prípade treba krém a hyalurónové sérum aplikovať pravidelne a dlhodobo. Výsledkom je rozjasnená pleť s eliminovanými vráskami a celkovou vypnutou a rozžiarenou pokožkou. Výhoda kyseliny hyaluronovej je tá, že je vhodná pre všetky tipy pleti. Pre mastnú a kombinovanú pleť sú vhodné produkty gélové, s ľahkou textúrou, ktoré pokožku nezaťažujú, ale napriek tomu dostatočne hydratujú. Pre pleť suchú a citlivú sa odporúčajú krémy a séra, ktoré dodajú okrem hydratácie pleti aj dostatočnú dávku výživy.

Hydratačný pleťový gél Hydro Boost Face od Neutrogeny má preukázateľne pozitívne účinky na zdravie a vitalitu pokožky tváre. Kyselina hyaluronová, ktorá je súčasťou produktu uvoľňuje svoju dávku postupne, čím poskytuje nepretržitú hydratáciu v trvaní až 24 hodín. Už po jednom týždni používania produktu je pleť viditeľne hladšia a pružnejšia. Značka Neutrogena ponúka krémy, gély a séra s obsahom kyseliny hyaluronovej vo viacerých produktoch zameraných na pokožku tváre i celého tela.