boho glam salonik

 

Ak hľadáte rýchlu inšpiráciu pre najaktuálnejšie trendy v interiéri, počas januára máte dve možnosti. Navštevovať veľtrhy, alebo zostať s nami a dostávať ich na počkanie. Dnes predstavujeme jeden z najväčších trendov posledných rokov. Boho sa v interiéroch udomácni minimálne na najbližšiu sezónu. Jeho podoba je však trochu iná, než by ste čakali.

 

 

Imm Kolín, ktorý svoje brány otvoril tradične 15. Januára, sa nesie aktuálne v znamení pestrosti a eklektických štýlov. Jedným z najvýraznejších prvkov všetkých interiérov bude podľa všetkého život. Vitalita a energia sa do priestorov dostáva formou pestrých kombinácií, evokujúcich diverzitu kultúr, tradícii a názorov.

 

Luxus neutrálov

 

Obývačka Boho Glam

 

Zažeňte zaužívané predstavy o Boho štýle do kúta. Doslova. V glamour verzii sa stáva ústredným prvkom kút. Začnite tým, že zvolíte vhodnú podlahovú lampu a celý výraz priestoru dotvárajte vhodným nábytkom. Riaďte sa kľúčovými slovami: nerafinovanosť, vrstvenie, etno. Aj netypický prvok nájde svoje uplatnenie, ak ho prispôsobíte celkovej nálade obývačky. 

 

 

Strohý dekor

 

boho glam obyvacka

 

Ani romantickú verziu Boho Glamu si nepredstavujte ako prezdobenú. Naopak, jednoduché dekoratívne lamely a lišty, odkazujúce na precíznosť handmadu a strohé, minimalistické kusy nábytky vytvoria želanú rovnováhu, ktorú nenarušia ani extravagantnejšie doplnky s animálnymi vzormi.

 

 

Cuba Libre, Havana 

 

Boho Glam havana

 

Otvorte krídla okeniciam, vpusťte hrejivé lúče slnka a osvetlite aj tie nepatrné detaily v izbe. Mäkké čalúnené pohovky vynikajúco odľahčia nehostinnosť neomietnutých stien. Eleganciu zaistite pozlátenými prvkami, mäkkými puffmi a jednou-dvomi väčšími rastlinami, situovanými do kúta.

 

 

Šperky a kožuchy 

 

boho glam kožušiny

 

Pri hrejivejšom variante Boho Glamu sa vrhnite do kožušín. Použite ich ako posteľné prestieranie, predložku alebo v podobe vankúšových poťahov. Exotické drevo prepojte žiarovou svetlou paletou, pozostávajúcou zo žĺtkovo zlatej, mosadznej khaki a nič rozhodne nepokazíte ani koňakovou hnedou.

 

 

Živá zeleň

 

 

Boho glam zatisie

 

Hoci je kút v prvom rade subtílnou časťou priestoru, práve Boho Glam otvára možnosť expanzie. Vysaďte dekor v nepatrnej vzdialenosti od kúta pozdĺž priľahlých stien. Veľkolisté rastliny volíme s mierou, tak, aby sme nezabránili prenikaniu prirodzeného denného svetla a nevytvorili v izbe temnú, ťaživú atmosféru.