sd nabytokObývacia izba je takmer vždy srdcom každého domova a so správnymi kusmi nábytku skutočne premeníte tento priestor na útulné a príjemné útočisko. Spolu s dizajnovými doplnkami a osobným nádychom vytvoríte miestnosť, kde sa budú členovia rodiny cítiť perfektne.

Ústredný bod izby

Obývacia izba je dominantou domácnosti, kde relaxujete, prijímate hostí a trávite čas so svojimi blízkymi. A mať v tomto priestore konferenčný stolík nielenže zvýši funkčnosť, ale dodá mu aj nádych štýlu a elegancie.

Práve na ňom si môžete bez rušenia vychutnať rannú šálku kávy alebo sa pri ňom stretnúť s priateľmi a rodinou pri večerných hrách či filmových maratónoch. Konferenčný stolík nielenže dodáva praktickú plochu na odkladanie nápojov a občerstvenia, ale slúži aj ako ústredný bod v miestnosti. Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu a štýlovému vzhľadu určite upúta pozornosť každého, kto vstúpi do vašej obývačky. Nezabudnite ho doplniť o dekoratívne sviečky, podložky pod nápoje či kvetiny.

Zabudnite na neporiadok

Výberom konkrétneho kusu nábytku môžete prezentovať svoj osobný štýl, či už ide o moderný, minimalistický dizajn, alebo tradičnejší, rustikálny vzhľad. Možnosti sú neobmedzené! Snažte sa však jednotlivé kusy k sebe zladiť. Ku konferenčnému stolíku budete určite hľadať komodu alebo dokonca aj viac komôd, ktoré v obývačke rozostavíte a budú plniť svoju praktickú úlohu.

Komoda je nevyhnutný kus nábytku, ktorý poskytuje dostatok úložného priestoru pre všetky vaše veci. V zásuvkách môžete prehľadne usporiadať všetko od extra prikrývok a vankúšov až po knihy, časopisy a dokumenty, vďaka čomu bude obývacia izba bez neporiadku. Komoda navyše môže vďaka svojmu elegantnému dizajnu a kvalitnému vyhotoveniu slúžiť aj ako dekoratívny prvok v miestnosti. Využite aj jej vrchnú plochu a naaranžujte tam všetko, čo vás a vašu rodinu vystihuje.

Zdroj obrázku: murattellioglu / Stock.adobe.com