feim lucide eternal dizajn interier dekor toptrendy

 

 

Spálňa je miestom, kam sa uchyľujeme k spánku a príjemnému odpočinku po náročných dňoch. Je dobré myslieť na to, aby bola miestnosť zariadená jednoducho, účelne a bez rušivých elementov, ktoré by nám prekážali alebo nepríjemne vyrušovali. Pravou korunou v interiéri môže byť netradičné svietidlo, ktoré splní funkciu centrálneho osvetlenia miestnosti a zároveň pozdvihne spálňu na úplne inú úroveň.

 


Vybrali sme 10 exkluzívnych lustrov, ktoré z každej spálne urobia skvost a miesto, kde vám bude najlepšie. Ide nielen o dekoratívne svietidlá do spálne, ale aj o inteligentné svietidlá, ktoré vám uľahčia život.

 

1) Jednoduchosť, čistota, minimalizmus - tak je možné definovať prisadený luster Optica od značky Eglo. Organicky zaoblené krivky sú príjemné na pohľad a luster vďaka bielej farbe vydáva jemne rozptýlené svetlo, ktoré je v spálni žiaduce. V ponuke je aj závesná verzia svietidla.

 

feim eglo optica svietidla dizajn toptrendy

 

2) Luxusné rozmerné svietidlo v trendy kombinácii čiernej a zlatej farby je elegantným doplnkom, ktorý dodá spálni šmrnc. Nebojte sa byť moderní. So stropným lustrom Staiti od značky Eglo získa vaša spálňa funkčný a zároveň dizajnový prvok.

 

feim eglo staiti dizajn svietidla produktovy dizajn toptrendy

 

3) Pastelové farby sú opäť v kurze a dôkazom je tento trendy luster v retro štýle. Vďaka “mentolovej” farbe sa luster Eternal od značky Lucide bude hodiť do svetlých a romanticky zariadených interiérov.

 

feim lucide eternal dizajn interier dekor toptrendy

 

 

4) O tom, že drôtené lustre sú stále v móde, nie je vôbec pochýb. Prepletané telo lustra, tvorené z čierneho drôtiku, vytvára nenápadný luster Mesh od značky Lucide. Luster sa hodí do industriálnych moderných interiérov, ale vynikajúco sa bude vynímať aj medzi bielymi stenami. Ozdobte ho dizajnovou žiarovkou s filamentovým vláknom.

 

feim lucide 783870130 mesh dizajn svietidiel toptrendy

 

5) Stelesnenú eleganciu predstavuje závesné svietidlo Toulon od výrobcu Trio. Sklenený dážď nad vašou posteľou dodá miestnosti útulnosť. Luster doporučujeme umiestniť do miestností s vyššími stropmi. Len tak môžu elegantné sklenené kvapky naplno vyniknúť.

 

feim svietidlo Toulon dizajn interiery toptrendy

 

 

6) Luxusný stropný luster Lotus od nemeckého výrobcu Trio patrí ku kolekcii inteligentných svietidiel. Ľahko si pomocou diaľkového ovládača zvolíte intenzitu aj farbu osvetlenia. Nesmie chýbať ani nočný režim, ktorý vám pomôže lepšie zaspať.

 

feim TRIO Lotus svietidlo interierovy dizajn toptrendy

 

7) Svietidlá značky Philips Hue patria k technologickej špičke v oblasti inteligentných svietidiel. Do vašej spálne si môžete zaobstarať napríklad elegantný prisadený stropný luster Fair. Vďaka diaľkovému ovládaču a možnosti ovládania cez mobilnú aplikáciu sa už nikdy nebudete musieť dvíhať z vyhriatej postele kvôli zhasnutiu.

 

feim Philips HUE fair interierove svietidla dizajn toptrendy

 

 

8)  Závesné svietidlo Madeira od značky Trio je stelesnením stredomorskej ľahkosti a štýlu. Nežná kombinácia zlatých a smotanových tónov vytvorí z tohto závesného svietidla šperk vašej spálne. 

 

feim TRIO 310200101 Madeira dizajn svietidiel toptrendy

 

9) Ako luxusná strieborná chobotnička pôsobí závesné svetlo Sly od značky Redo. Spálňu vám rozsvieti pomocou 6 ramien osadených výkonnými LED zdrojmi. Dodajte vašej spálni štýlový lesk. Svojím moderným vzhľadom, čistými líniami, vysokým leskom sa určite hodí aj do obývačky, kuchyne, či vstupnej haly domu.

 

feim Redo Sly svietidla dizajn interierovy dekor produktovy dizajn toptrendy

 

10) Vkusné a zaujímavo riešené svietidlo s integrovaným zdrojom - to je luster Carbon od značky Lucide. V ponuke je v bielej aj v čiernej farbe.

 

feim Lucide CARBONY dizajnove svietidla osvetlenie dizajn toptrendy