internom 9Vaša bezpečnosť a maximálny komfort bývania sú pre nás dôležité! Preto ponúkame nové okno KF 510, ktoré spája inovatívnu technológiu s puristickým dizajnom.

Nové okno KF 510 ponúka maximálnu bezpečnosť pre pocit domova

V krídle okna je ukryté revolučné uzamykanie I-tec Secure, ktoré poskytuje maximálnu bezpečnosť pre váš domov vďaka patentovanému mechanizmu klapky. Vysoký podiel skla, ktorý vzniká vďaka úzkemu rám okna, podčiarkuje lineárnu modernú architektúru domu a prepúšťa do miestností ešte viac denného svetla. Vďaka prémiovému pokoveniu skla ECLAZ® v štandarde sa zvyšuje komfortom bývania vo vašom domove.

 

internorm 8

 

Inovatívna bezpečnosť pre mňa a môj domov

S bezkonkurenčným uzamykaním I-tec Secure si môžete byť istí, že vaše okná ponúkajú spoľahlivú ochranu. Precízne uzamknutie krídla okna s rámom prevezmú namiesto bežných zaisťovacích kolíkov klapky. Vypáčenie okna je prakticky nemožné. I-tec Secure je štandardne integrované v novom okne KF 510 a dosahuje
bezpečnostnú triedu až RC3.

Uzamykanie I-tec Secure vám ponúka:

- Perfektnú bezpečnosť vďaka integrovaným klapkám

- I-tec Secure je možné vo vyhotovení RC

- Vypáčenie okna je takmer nemožné

- Pekný vzhľad, pretože nie sú viditeľné žiadne uzamykacie časti

- Jednoduché čistenie a údržba

 

internorm 13 m internorm 10 m

 

Okno s úzkym rámom pre moderný dizajn a presvetlené miestnosti v mojom domove

Správny dizajn okien hrá dôležitú úlohu pre skutočne príjemný pocit domova. Štíhly rám nového okna KF 510 v kombinácii s rovným a hranatým vzhľadom tvorí základ modernej architektúry. Úzky rám bez zasklievacej lišty z vnútornej strany vytvára priestor pre viac skla a tým umožňuje vpustiť viac svetla do miestnosti a väčší výhľad do prírody.

 

internorm 12 m  internorm 11 m

 

Okno je dostupné v plastovom alebo plast-hliníkovom vyhotovení v rôznych interiérových a exteriérových farbách. Ale bez ohľadu na to, či v klasickom bielom plaste alebo s hliníkovým krytom odolným voči poveternostným vplyvom, KF 510 zodpovedá vďaka puristickému dizajnu so štíhlym rámom nadčasovej architektúre.

Maximálny komfort v bývaní pre viac denného svetla v mojom domove

Teraz v KF 510 v štandardetla v miestnostiach pre zdravšie bývanie a pohodlie – to ponúka KF 510 vďaka úzkemu rámu a prémiovému pokoveniu skla ECLAZ® už ako štandard. Podiely modrej vo svetelnom spektre sa prechodom cez sklo zosilnia a zabezpečujú viac denného svetla v interiéri. A to vás robí nielen zdravými a šťastnými, ale aj šikovnými, krásnymi a aj o niečo bohatšími.

Buďte zdravší!

Je dokázané, že denné svetlo má pozitívny vplyv na naše zdravie. Viac prirodzeného svetla v našich obytných priestoroch nás robí zdravými a okrem toho tiež zabezpečuje zvýšenú duševnú pohodu.

Buďte múdrejší!

Veda to potvrdila: denné svetlo má pozitívny vplyv na našu produktivitu a koncentráciu. U detí môže byť schopnosť učiť sa dokonca zvýšená až o 15 %.

Buďte radostnejší!

Na udržanie vysokej hladiny „hormónov šťastia“ v našom tele je potrebné vyvážené spektrum všetkých pre organizmus dôležitých svetelných frekvencií. Pozitívnu náladu a viac životnej energie vďaka väčšiemu množstvu denného svetla.

Buďte krajší!

Pokovenie skla ECLAZ® prepúšťa do miestnosti väčší podiel modrého denného svetla. Tým sa stimuluje náš metabolizmus a to zase zabezpečuje žiarivý vzhľad!

Buďte bohatší!

Trojsklo, ktoré sa dnes montuje do väčšiny okien, je vysoko tepelnoizolačné a zabezpečuje komfort a teplo v miestnostiach. Okná s povrchovou úpravou skla ECLAZ® pomáhajú dostať do miestnosti ešte viac denného svetla a tým využiť dodatočnú slnečnú energiu. Toto špeciálne vyvinuté izolačné sklo má tiež skvelý prenos energie. Takže je dvojnásobne energeticky efektívne. Nielen šetrné k životnému prostrediu, ale dobré aj pre domáci rozpočet.

 

internom 9

 

KF 510 PLASTOVÉ & PLASTHLINÍKOVÉ OKNO

Tepelná izolácia až Uw = 0,63 W/(m2K)
Zvuková izolácia až 46 dB
Bezpečnosť RC3, RC2, RC2N
Uzamykanie plne integrované
Stavebná hĺbka 90/93 mm

Prednosti okna KF510:

  • I-tec Zasklenie
    Celoobvodové spojenie sklenenej tabule s oknom zaisťuje vynikajúcu stabilitu a ochranu proti vlámaniu.
  • I-tec Insulation
    Izolačný granulát rovnomerne vypĺňa komory po celom obvode, čím zlepšuje tepelnú izoláciu.
  • I-tec Secure - Plne integrovaný uzamykací systém I-tec Secure zaisťuje nielen maximálnu bezpečnosť, ale aj jednoduché čistenie.
  • Hranatý dizajn krídla a rámu je ideálny re architektonický štýl home pure modernej a puristickej architektúry.
  • Prémiové pokovenie skla ECLAZ®: Toto izolačné sklo ponúka zvýšenú energetickú účinnosť a špičkovú tepelnú izoláciu. Ďalšou výhodou je aj izolačné 3-sklo, ktoré obzvlášť dobre prepúšťa svetlo a zaplaví každú miestnosť prirodzeným denným svetlom.
  • Obzvlášť štíhle a moderné okno vďaka nízkej výške rámu. Vyšší podiel skla umožňuje maximálny dopad svetla a komfort bývania.
  • Odolný a ľahko udržiavateľný vonkajší kryt vyrobený z hliníka je dostupný v rôznych farbách pre maximálne individuálne stvárnenie. A taktiež plastové okno v bielej farbe je absolútny highlight.

Viac informácií: www.internorm-okna.sk