dekorativne omietky xs rasky monika raskovska interier dekor dizajn toptrendy

 

Už roky ozvláštňujeme interiéry rôznymi materiálmi a povrchmi. RASKY vytvára Váš originál a unikátny domov. Okrem celej koncepcie interiéru je jeho doménou realizácia dekoratívnych omietok. V čom tkvie ich výnimočnosť a garancia originality?

 

Preniesli nový vlastný systém úpravy povrchu stien a iných materiálov spojením stavebných a špeciálnych maliarskych techník. Sú špecifické pre RASKY a preto bolo možné preniesť technológiu diela z plátna na iný povrch.

 

 

monika raskovska rasky dekorativne omietky povrchove upravy stien dizajn interier toptrendy

 

Paleta farebného prevedenia je totožná s globálne používaným vzorkovníkom farieb. Preto kombinácia 1920 odtieňov základnej farby, minimálne 10 druhov tónovacích lazúr a viac ako 80 spôsobov vytvorenia štruktúry, zaručujú neskutočne širokú škálu možného prevedenia efektov. Na rozdiel od klasickej benátskej štuky je tak možné vytvoriť čokoľvek, čo bude akcentom alebo kopírovať iný materiál obsiahnutý v interiéri. Či už hľadáte patinu, efekt kameňa alebo kresbu dreva. Metalízou sa dosahujú odlesky viditeľné voľným okom alebo iba pod lomom svetla. Špeciálne sú aj luminiscenčné vrstvy nabíjané denným svetlom a viditeľné v tme. Skvelý spôsob, ako mať omietku počas každého osvetlenia inú.

 

Povrchy upravené technológiou RASKY sú plne umývateľné a vysoko oteruvzdorné. Sú vhodné preto do každého priestoru a aj tam, kde sa očakáva vysoká vlhkosť a zaťaženie. Kuchynské zásteny, steny v obývačkách a spálňach, kúpeľne a chodby sú najviac žiadané a najčastejšie realizované. Takáto úprava krásne vynikne aj na strope alebo na nábytku. V neposlednom rade sú vhodné aj na krby, ktoré vyžadujú odolnosť voči výkyvom teplôt a zašpineniu. Matná a lesklá fixácia celý materiál ešte viac chráni pred prípadným poškodením.

 

 

monika raskovska rasky dekorativne omietky dizajn toptrendy

 

RASKY každú realizáciu povrchu označuje paketou, ktorá je podpisom originality a kvality. Používa sa výhradne materiál osvedčený výrobcami a poskytuje plnú záruku na úpravu diela. Prax a cit sa skĺbili dokopy a prinášajú do každého bytu alebo domu čaro výnimočnosti a útulnosti. Biele steny, tapeta a obklad je na ústupe. Tak prečo nevyskúsať vysoko kvalitné úpravy stien. Stavte na svoj unikát od RASKY.