humble pizza child studio london dizajn interier ruzove steny toptrendy

 

V jednej z hlavných ulíc v londýnskej štvrti Chelsea otvorili zmodernizovanú prevádzku niekdajšej reštaurácie Humble Pizza. Tím dizajnérov z Child Studio, pod vedením Ch. Huanga a A. Kostikova, vytvoril celý projekt s cieľom modernizovať klasické londýnske kaviarne, avšak bez toho, aby sa narušila ich história a význam.

 

Dizajnéri Child Studio sa rozhodli zachovať pôvodnú štruktúru, zvonku aj zvnútra, ale dali tomu popový nádych, ktorý je v poslednej dobe veľmi módny. Vybrali si schválne povrchy, stoly, pohovky, steny, a dokonca aj drobné detaily v pastelových ružových odtieňoch.

 

Child pink room toptrendy

 Foto: Child Studio

 

 

Reštaurácia je momentálne ikonická pretože kombinácia nábytku plného detailov z čerešňového dreva, mozaikovými podlahami a osvetlením vytvárajú dokonalý dojem. Jednotný vzhľad ružovej omietky robí interiér objemnejším, než je v skutočnosti.

 

 

Child Studio 12 toptrendy

  Foto: Child Studio

 

Humble Pizza je trendovým konceptom s vegánskou pizzou. Tvorcovia hovoria o tom, že ich vždy priťahovala myšlienka,  dualita moderného dizajnérskeho jazyka a hravý, takmer detsky rozprávkový duch. Štúdio úzko spolupracovalo s továrňou Formica, aby dodalo panelový jemný a ľanový vzor interiéru.