cena za najinovatívnejší produkt roka

 

Aj počas tohto ročníka veľtrhu Coneco-Racioenergia 2018 sme pokračovali v tradícii odovzdávania Ceny časopisov Časopis SaB - Stavebníctvo a bývanie a Top trendy v bývaní. Cena časopisov Sab a Ttb° bola odovzdaná víťazovi počas vyhlasovania výsledkov Zlatá plaketa Coneco 2018 a Zlatá plaketa Racioenergia 2018. Nádhernú cenu v podobe skulptúry zo spekaného skla vytvorila pre nášho víťaza talentovaná Sklo art Mgr. Veronika Rusňáková.

 

Čestné ocenenie za inovatívne produkty si odniesli aj ďalší vystavovatelia. Spoločnosť Ekonomické stavby dostala túto cenu za uvedenie nového programu Ďakujeme, ktorý je určený pracovníkom štátnej správy. Redakcia magazínu Top trendy v bývaní ocenila spoločnosť Ekonomické stavby aj za architektonické stvárnenie a dispozičné riešenie nového domu Filip 4 z katalógu rodinných domov pre rok 2018.

 

ekonomicke stavby cena 2

 

 

Spoločnosti Slovaktual osobne zablahoželala k úspechu riaditeľka vydavateľstva Media/ST, inžinierka Antónia Franeková. Cenu za Časopis SaB - Stavebníctvo a bývanie odovzdala obchodná riaditeľka Barbora Podkrivacká. Inovatívny dizajn oceneného plastového okna Slovaktual Optim  bol predstavený aj na stánku spoločnosti. 

 

 

slovaktual cena sab a ttb

 

 

Čestné ocenenie za inovatívny produkt roka si odniesla takisto spoločnosť Rehau. Redakcie magazínov SaB - Stavebníctvo a bývanie a Top trendy v bývaní / bydlení ocenili energeticky úsporný okenný systém GENEO INVENT.

 

 

rehau cena za najinovatívnejší produkt

 

Čestné ocenenie putovalo takisto do rúk Kataríny Sulovcovej, obchodno-technickej manažérky spoločnosti HT - design. Cenu za rodinu krbov na drevo Venus osobne predala riaditeľka vydavateľstva Media/ST, Antónia Franeková. 

 

htdesign cena za inovatívny produkt

 

Naše čestné ocenenie sme udelili aj spoločnosti Xella Slovensko Ytong Slovensko za riešenie aplikácie Ytong Statix a uvedenie zakladacej tvárnice Ytong Start.

xella slovensko ocenenie časopisov sab a ttb coneco 2018

 

Hlavnú cenu za Najinovatívnejší produkt roka sme s radosťou odovzdali do rúk marketingového a obchodného riaditeľa spoločnosti Heluz, inžiniera Petra Stejskala.  Ocenili sme výnimočné akustické vlastnosti novej tehly Heluz AKU KOMPAKT 21 brúsená. Tehla vyniká inovatívnou sendvičovou skladbou v zložení tehla+minerálna vlna.

 

heluz víťaz

 

 

 

 

text: Ján Krajč 

foto: Marcel Bott